Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бе вака ги гледате работите кога првите 35мин у 1во бевме надмоќни,после притиснавте при крај на полувреме,до исклучувањето на торес беа изедначени во посед и сл.,потоа се знае што се дешаваше си се браневте. Незнам дали глеавте МОТД2 вашиот Греам ле сокс (Graeme Le Saux) ,ваљда некоја ваша легенда, и тој од ливерпул си кажаа супер утакмица во прво полувреме кол и иванович ко изгубени беа со рафаел и валенсија,па за давид луиз се изназбореа колку бил катастрофа и му препорачаа да си го ишиша гнездото за да гледа поубаво(нивни зборови),сите видоа добра ,израмнета утакмица со 1до2 спорни моменти само вие квакате дека сте не шишале ко зелки.

Ти најверојатно не си ја гледал утакмицата, а и ваљда не си ја видел изјавата на вашиот Гери Невил, дека Челзи заслужил да дојде до 3те бода, а не Манчестер.
Незнам како можеш да кажеш дека утакмицата беше изедначена кога поседот, шутевите кон гол се беше во корист на Челзи.

Ти најверојатно не си ја гледал утакмицата, а и ваљда не си ја видел изјавата на вашиот Гери Невил, дека Челзи заслужил да дојде до 3те бода, а не Манчестер.
Незнам како можеш да кажеш дека утакмицата беше изедначена кога поседот, шутевите кон гол се беше во корист на Челзи.
Ja не негирам дека Челзи беше подобар, ама и при такви околности при резултат 1-2 не беше свирнат пенал за Јунајтед. Факт.

Првин не постои, а тет а тет, е тете а тете??? :pos:

Мило ми е што индиректно одговори кога последен пат сте освоиле ПЛ, во времето на татко ти. :)

Ах, бе....tête-à-tête го знам значењето, знам како се пишува, знам како се изговара....што не ти е јасно, господине првен?!

Ja не негирам дека Челзи беше подобар, ама и при такви околности при резултат 1-2 не беше свирнат пенал за Јунајтед. Факт.
Се нај, можеби да беше некој друг судија ке судеше, од 5 судии само 1 ке го свирне тој пенал. Факт.

Сфаќам, од проста причина што така се предтавувате...што на форумов, што во реалниот живот. Кое да се врати бе пријател, како можеш ти да кажеш за карма и враќање мило за драго на судиски (ко демек) грешки. Срамота е, верувај срамота е!

утд не е тим што им допушта на опонентите па иде на контри......утд е тим што скоро секогаш игра во второ полувреме, ја опипува утакмицата и знае што треба да направи за да ја добие (за воља на вистината, кога тоа не им иде, има кој да им помогне)....тим што игра во втора полусезона, тогаш ја освојува титулата. Јас искрено не памтам кога утд бил во водство пред боксинг деј...и да бил, не било ништо значајно...бод/два/три...

Ние сме стално тука за муабет, него, со Вас тешко се сврзува нормална конверзација на тема ПЛ и утд-Ливерпул (или било кој друг тим од ПЛ), дали на форумов или тете а тете (ќе се повторам).

Ретко се случува да се навредам (го знаеш последниот пат со тој вашиот мангуп) така да, не го потенцирај тоа....муабет правиме.

Кара тој, карај и ти...само кој, како, кого?!:X3:
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 15:05 ---

Ко да гледам вести на непостоечката А1 или мизерната Сител. Класично вадење муабети од контекст.

МИ-ЗЕ-РИ-ЈА!!
како да се створи нормална конверзација кога фанови на челзи, арсенал, ливерпул и шат пат некој на сити се здружуваат и како мршојадци се нафрлуваат над јунајтед, стално нив под лупа ги ставате.
па да не ви е јунајтед на вас ептен ке ви е досадно :P

Ах, бе....tête-à-tête го знам значењето, знам како се пишува, знам како се изговара....што не ти е јасно, господине првен?!

http://www.howjsay.com/index.php?word=tete-a-tete

Тет а тет.
Правило во Француски јазик, Е на крај на збор не се изговара.
Со Е на крај може само да биде во оригинална форма вака напишано tête-à-tête.

Може до утре да пробуваш да ме убедиш, Првин постои во Македонскиот јазик, тете а тете не.

http://www.howjsay.com/index.php?word=tete-a-tete

Тет а тет.
Правило во Француски јазик, Е на крај на збор не се изговара.
Со Е на крај може само да биде во оригинална форма вака напишано tête-à-tête.

Може до утре да пробуваш да ме убедиш, Првин постои во Македонскиот јазик, тете а тете не.

Nobody-cares-baby..._large.jpg

Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

Судијата судеше во прилог на Манчестер. Фала му.

Ја видов и изјавата на Невил и ја глеав уткамицата и глеав МОТД2 и ги глеав пост меч интервјуа,и скајспорт њуз глеам шо се дешава со судијата,да сите кажаа дека имало офсајт и дека не требало 2жут за плавушата тогаш,туку кажаа подобро директен црвен по стартот врз Клеверли,само што он не беше пи.ка како торес одма да падне и да глуми! Ај искрено пошо еве си ја гледал утакмицата кажи иванович,кол и луиз беа на ниво или не?
Дали се запраша дека можеби ако го поништија голот на чичарито,ке примевте уште два-три за тој останат пола саат?Ајде кажи дали Јунајтед не можеше да даде уште голови

Да можеше ќе дадеше...
Ај оди прошетај малку и олабави, јас те прашав нешто ти нејкеш да оговориш,можеби затоа што вистината ти ја кажувам,а за дали можеле да си знаеш можеа ама нејкеа пошо не се twatови како вашите видоа дека имате 2играчи помалку па не напаѓаа.тоа е почит

Ај оди прошетај малку и олабави, јас те прашав нешто ти нејкеш да оговориш,можеби затоа што вистината ти ја кажувам,а за дали можеле да си знаеш можеа ама нејкеа пошо не се twatови како вашите видоа дека имате 2играчи помалку па не напаѓаа.тоа е почит

Не ме праша мене, друг имаш цитирано. Затоа не одговорив на другото прашање. Ептен добри испаднавте на крај. Почит имале спрема другите па не напаѓале, жал им било. :ROFLMAO:

Па добри испаднавме бе,не ви дадовме уште голови пошо знаевме дека нема да ви игра иванович,тери,торес,лампард наредните утакмици и ке изгубите пак,а со тоа ние си се враќаме таму кај што ни е местото НА ВРВОТ на табелата:pipi::pos::pos::pos::pos:

Сеа видов дека не си ти тој извини

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom