Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дечиња вештачки навивачи, eternum, уживај брате, се се тоа амебчиња без детство... Фудбалот е таков, вчера добивме контроверзен натпревар (со еден куп судиски грешки на двете страни), друг пат ќе изгубиме, така иде тоа...

Ама до тогаш...

Нека патат вакви суштества, баш ми е мило, без никакво сожалување... Мене некој да не ме сожалува кога ми пропадне ден, викенд, недела од мојот клуб !? Па и се осмелува да колне бе, парамециуми, чинеш жив загребен е за Челзи, а он да ти навива од пред две години... :facepalm:

Нова лекција за малите ;)
Помалите учат од постарите, така ?? :D
Заслуживме да тепаме, уште одма ги отворивме, до 30 мин целосна доминација на терен и водство од 0:2 е тогаш се опуштија и напраја 2:2 Челшит...
Судењето беше добро, имаше ситуации каде и Манчестер беше оштетен пример имаше пенал од Давид Луиз каде со рака ја стопира топката во 16м, после тоа крена непостоечки офсајд кога Ван Перси ја остави топката под нозе не ја ни допре овај крева офсајд (тука Валенсија ќе излезеше 1 на 1 со Чех)
Друга работа, црвениот картон е ЧИСТ КАКО СОЛЗА !!!
Јанг излегва сам против Чех, секој допир од зад грб во таква ситуација е црвен картон !!! (некој спомна исто ваква случка беше Хасани со Томович ко игравме со Србија, тогаш само тој со рака се послужи)
За црвениот картон на Торес, чим сака да си скока на празно ќе добие уште еден црвен :)
Тој сам треба да е свесен дека има еден жолт и секое симулирање ќе му биде надополнето со уште еден жолт...
За третиот гол на Чичарито мислам дека не беше во офсајд оти кога шутираше Рафаел тој тогаш трчаше пред играчите на Челзи, сега можи беше офсајд а можи и не беше од овај агол не можи да се забележи...
Можи требаше и Руни да добие втор жолт кога направи фал над Ешли Кол, но овие од Челзи кога ќе ги фаулираш после тоа скокаат уште толку, да паднеше понормално Кол можи ќе беше исклучен и Руни (ама ќе беше и претерано со црвени картони)

Како да е, ПОБЕДА СИ Е ПОБЕДА !!!
GGMU

Koj илуминати е овој Ферги, менува судии, разместува, договара, дава инструкции, води клуб, академија, скаути.
Држи цела Англиска Федерација под палец, тоа е сила кој разбира.

На состанок сликан пред некој ден, со претставник од ФА, договараа каде Торес ке изглуми фаул, и од каде Рафаел ке шутира а линискиот нема да види офсајд.

64630-manchester-uniteds-coach-alex-ferguson-r-talks-to-a-facilities-assista.jpg

Изгледа дека Нани дефинитивно ќе си замине од Јунајтед во зимскиот трансфер период.

Пазар 3 ли е фан клубов?
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 19:38 ---
Koj илуминати е овој Ферги, менува судии, разместува, договара, дава инструкции, води клуб, академија, скаути.
Држи цела Англиска Федерација под палец, тоа е сила кој разбира.

На состанок сликан пред некој ден, со претставник од ФА, договараа каде Торес ке изглуми фаул, и од каде Рафаел ке шутира а линискиот нема да види офсајд.

64630-manchester-uniteds-coach-alex-ferguson-r-talks-to-a-facilities-assista.jpg

Фергусон ќе победи на изборите во Америка. Watch this space :sneaky:
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 19:39 ---
Нова лекција за малите ;)
Помалите учат од постарите, така ?? :D
Заслуживме да тепаме, уште одма ги отворивме, до 30 мин целосна доминација на терен и водство од 0:2 е тогаш се опуштија и напраја 2:2 Челшит...
Судењето беше добро, имаше ситуации каде и Манчестер беше оштетен пример имаше пенал од Давид Луиз каде со рака ја стопира топката во 16м, после тоа крена непостоечки офсајд кога Ван Перси ја остави топката под нозе не ја ни допре овај крева офсајд (тука Валенсија ќе излезеше 1 на 1 со Чех)
Друга работа, црвениот картон е ЧИСТ КАКО СОЛЗА !!!
Јанг излегва сам против Чех, секој допир од зад грб во таква ситуација е црвен картон !!! (некој спомна исто ваква случка беше Хасани со Томович ко игравме со Србија, тогаш само тој со рака се послужи)
За црвениот картон на Торес, чим сака да си скока на празно ќе добие уште еден црвен :)
Тој сам треба да е свесен дека има еден жолт и секое симулирање ќе му биде надополнето со уште еден жолт...
За третиот гол на Чичарито мислам дека не беше во офсајд оти кога шутираше Рафаел тој тогаш трчаше пред играчите на Челзи, сега можи беше офсајд а можи и не беше од овај агол не можи да се забележи...
Можи требаше и Руни да добие втор жолт кога направи фал над Ешли Кол, но овие од Челзи кога ќе ги фаулираш после тоа скокаат уште толку, да паднеше понормално Кол можи ќе беше исклучен и Руни (ама ќе беше и претерано со црвени картони)

Како да е, ПОБЕДА СИ Е ПОБЕДА !!!
GGMU

Ај бе не зезај Руни втор жолт, Рамирес се отепа од клоцање ништо не му покажа. :)

Ама до тогаш...

Нека патат вакви суштества, баш ми е мило, без никакво сожалување... Мене некој да не ме сожалува кога ми пропадне ден, викенд, недела од мојот клуб !? Па и се осмелува да колне бе, парамециуми, чинеш жив загребен е за Челзи, а он да ти навива од пред две години... :facepalm:

Ова го зборам, кога ќе се суди нешто против нас одма сите слават зад тастатура и нигде ги нема а кога нешто ќе отиде во наша полза во Стразбур праќаат писма. Затоа, да даде Господ секоја утакмица до средина на мај пенал да има ;)

На страната можиме Нани да го продајме ?

Не бе брат огласник на фб за купување и продавање на се што ти текне
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 19:59 ---
Пазар 3 ли е фан клубов?
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 19:38 ---

Не бе брат за купување и продажба на се и сешто...кој сака може да се зачлени...позд

Фергусон ќе победи на изборите во Америка. Watch this space :sneaky:
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 19:39 ---

Ај бе не зезај Руни втор жолт, Рамирес се отепа од клоцање ништо не му покажа. :)

Ова го зборам, кога ќе се суди нешто против нас одма сите слават зад тастатура и нигде ги нема а кога нешто ќе отиде во наша полза во Стразбур праќаат писма. Затоа, да даде Господ секоја утакмица до средина на мај пенал да има ;)

Абе на онај GTFO треба доживотно да му се забрани пристап до секаков компјутер! И мене ми пишуваше нешто во инбокс, али после ова шо прочитав на други шо му пишувал мислам ... болен човек и тоа сериозно болен. И тоа сериозно ова го велам. Да се затвори треба во некоја казнено, ментално, поправна установа.:sick:

^Па ставете ги во цитат мислењата директ на ПЛ темата, сите нека прочитаат. Само што фајде кога другине од Ливерпул се бетар.

Прееска кога бев да се шишам и ова она луѓе зборат фудбал спортска кој колку го сјебал....и оп падна муабет за челзи-јунајтед и одма коментари ги уништи судијата незаслужено...Али не ми беше тоа муабетот врвот беше еден 3-40 годишен вика,а тој будалата Балотели пишал на фејсбук Фергусон орално го задоволил судијата и сите присутни грото старци се смеат,викаат ептен е будала :pos: :pos:

И тој стариот ја има интелигенцијата на Балотели кога облекува маркер.

Полесно е да распознаеш официјален од пародија акаунт отколку црнец од белец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom