Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Asked whether there was any contact between himself and Torres, Evans said: “At the time I didn’t feel like I’d made contact but I’ve seen it again and there was a bit of contact.
“I didn’t feel like it was enough to bring him down.
“He probably realised he wasn’t getting the ball and I think the referee’s made the right decision in sending him off.

Evans:eek:
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 14:29 ---

Nikogas , eve zosto .

" Fellow former ref Graham Poll believes Clattenburg's assistants will be key to the investigation.
He said: "A referee's microphone is on open. Everything he says is heard by two assistants.
"So if Mark said something, the assistants would have heard it."

A normalno pomosnicite nisto ne slusnale i prijavata otfrlena .

:cuc: :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

него ај добро да речеме не опцул никој.
А што го упропасти дербито а со тоа го уништи и рејтингот на англискиот фудбал? Што ќе направи ФА со тоа?
Ќе му даде ВИП карти за Јунајтед-Арсенал да може да види како помалку очигледно се упропастува меч?

:cuc: :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

него ај добро да речеме не опцул никој.
А што го упропасти дербито а со тоа го уништи и рејтингот на англискиот фудбал? Што ќе направи ФА со тоа?
Ќе му даде ВИП карти за Јунајтед-Арсенал да може да види како помалку очигледно се упропастува меч?

За тоа што го уништи рејтингот на англискиот фудбал ќе му дадат бонус бидејќи стана планетарно познат по глупостите негови , заслуга има за промоција на FA во светот :icon_lol:

Туку ме интересира доколку има некој од вас ваква информација, комуникацијата помеѓу судијата и помошниците се одвива преку микрофон нели нормално, дали тоа се снима и се складира/прегледува после натпреварите, или не?

викате Дрогба голот од офсајд го дал а заборавате каков гол даде Македа.

викате Дрогба голот од офсајд го дал а заборавате каков гол даде Македа.
Пак забораваш дека на 0-1 се може да се случи, без разлика колку беше очаен Јунајтед на тој натпревар. Може Челзи ќе дадеше уште еден, може ќе примеше, не знаеме. Толку е едноставно.

Заборавате дека задутре доаѓа реванш ? имаат утакмица у лига куп :)

Заборавате дека задутре доаѓа реванш ? имаат утакмица у лига куп :)
Реванш?? Тоа не е реванш, тоа е утакмица во вториот по квалитет куп во Англија, за кој и не се секирам многу дали ќе го освоиме...побитно ми беше три бода од утакмицава, отколку пролаз понатаму во Карлинг купов (т.е. како и да се вика сега). Дури и на сличен начин да отидеме понатаму (не би ме зачудило, као демек компензација), не е тоа-тоа....

Реванш?? Тоа не е реванш, тоа е утакмица во вториот по квалитет куп во Англија, за кој и не се секирам многу дали ќе го освоиме...побитно ми беше три бода од утакмицава, отколку пролаз понатаму во Карлинг купов (т.е. како и да се вика сега). Дури и на сличен начин да отидеме понатаму (не би ме зачудило, као демек компензација), не е тоа-тоа....
Океј очекував ваков коментар , битно ке биде интересна утакмица после се ајде да не филозофираме :D

Океј очекував ваков коментар , битно ке биде интересна утакмица после се ајде да не филозофираме :D
Па не знам колку ќе биде интересно....се надевам РДМ ќе ги игра Цезар, Бертранд, Ромеу, Моузес и Пиазон...па на гол може и Турбуљ иако тоа е доста опасно....Да се одморат носителите на играта....

Па не знам колку ќе биде интересно....се надевам РДМ ќе ги игра Цезар, Бертранд, Ромеу, Моузес и Пиазон...па на гол може и Турбуљ иако тоа е доста опасно....Да се одморат носителите на играта....

Фергусон одма после натпревар изјави дека ќе игра со играчи што се земени од резервниот тим на Манчестер Јунајтед....

Nikogas , eve zosto .

" Fellow former ref Graham Poll believes Clattenburg's assistants will be key to the investigation.
He said: "A referee's microphone is on open. Everything he says is heard by two assistants.
"So if Mark said something, the assistants would have heard it."

A normalno pomosnicite nisto ne slusnale i prijavata otfrlena .
Нормално, затоа и ја воведоа таа технологија. За да не може некои лажно да набедуваат одлични судии. Јас мислам дека треба да ја отфрлат пријавата и да го казнат Челзи за лажно клеветење.
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 17:33 ---
Сам си го бараше тоа мексиканското копиле цел терен има он нашол кај противнички навивачи да изиграва мангуп.Веќе ако има казна за РДМ треба и за РВП кога го удри Луиз ;)
Не може да има казна за тоа. Клатенбург го виде инцидентот и го оквалификува само како фаул, без потреба од било каква друга казна. ФА не смее да ја смени таа одлука.

Си го рушија стадионот за да фрлат в терен столче.
Почнаа да лажат дека судијата ги навредувал... човече....
Си мислевте како пред 1-2 години ќе играте пак,ќе играте агресивна игра т.е. повеќе да одиш на човек отколку на топка? Епа ете тоа се случи лапнавте два црвени од кои јас вториот не го оправдувам,иако го заслужи тој црвениот многу порано. (ударот мајагерито врз Клеверли)
Поарно излези на тараса или замини в планина изнацрекај се отколку овде на форум да колните да посакувате нечија смрт,да карате по членови,да навредувате затоа што со тоа мене нема настрана да ми моча ортомава,туку вие самите создавате слика за на форум дека не сте способни на дискусија.

Си го рушија стадионот за да фрлат в терен столче.
Почнаа да лажат дека судијата ги навредувал... човече....
Си мислевте како пред 1-2 години ќе играте пак,ќе играте агресивна игра т.е. повеќе да одиш на човек отколку на топка? Епа ете тоа се случи лапнавте два црвени од кои јас вториот не го оправдувам,иако го заслужи тој црвениот многу порано. (ударот мајагерито врз Клеверли) А РУни со две нозе старт од позади на Хазард? Или селективна правда така?
Поарно излези на тараса или замини в планина изнацрекај се отколку овде на форум да колните да посакувате нечија смрт,да карате по членови,да навредувате затоа што со тоа мене нема настрана да ми моча ортомава,туку вие самите создавате слика за на форум дека не сте способни на дискусија.
Марк ти ли си? Па да му ебам мајката што чутиш што не кажа порано дека лажат играчиве од Челзи.
МУРИЊО само тој беше измислен за вакви нешта,додека беше тој Ферги и компанија крФ сереа.Повеќе од јасно е дека со Јунајтед навивачи не постојат услови за дискусија.Јас не зборам за никакви теории на заговор и масонски срања,но тврдам дека Ферги има влијание врз ФА и медиумите во Англија.
Гигс ја рокаше жената на неговиот брат па помина низ прсти кај медиумите.
Руни имаше афера со ороспии но и тоа некако помина без врева.
Но кога станува за играчи на Ливерпул и Челзи им ебаа матер од медиумски притисок.
Еј ти врховен суд носи пресуда дека Тери не е виновен за расизам,ФА го казнува Тери па дека е винове.
Сам себе убијал.
И зарем ова е прво дерби каде што противникот на Унитед е оштетен?
Не сакам да барам видеа,слики пошто и самите навивачи на Јунајтед ги паметат сите моменти,јасно им е колку и нас.

Во сите постови на темава ниту пцуев по некого,ниту клеветва употребив,немам ништо против симпатизерите на Јунајтед само нека мислат со својата глава,нека се стават на местото на навивачите на Ливерпул,Челзи,Арсенал,Тотенхем,нека бидат пообјективни во некои работи.
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 18:45 ---
IF it goes on like this, Howard Webb will lose his place in the Manchester United side to Mark Clattenburg

.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom