Да можев да го вратам времето назад... (Батерфлај Ефект)

8мо одделение...тогаш би го вратила..

14 мај 2007, ке прифатев пауза поставена од Анастазија.
28 ноември 2005 ќе ја истепав Анастазија за ова што ми го прави :)

jas bi se vratil edna vo zimata 2005,periodot pred nova godina,i nisto ne bi smenil!sakam samo povtorno da se pocustvuvam tolku srecen!
ili bi sakal toj period da go ziveam zasekogas!
ili mozebi samo mi nedostasuva edna devojka!

24 јули 2007,кога несреќникот ми се заколна дека нема ништо да се смени а потоа подмолно,детињасто и уште незнам какво ми раскина преку порака,прекина 9ипол годишна врска...да се врати тоа време нема да плачам нема ништо да му ветам ни па да се замарам,ќе оставам на судбината а не да се лигавам пред него и да покажувам слабост,не вредеше и не вреди за него више ништо да се прави...

Би го вратила 27.0ктомври 2005 и би останала таму засекогаш. Би го вратила 31 октомври 2005 и не би ја завршила досега најубавата врска во животов на тој начин.

Bi go vratil koga imav 12 godini. Nemase mnogu sranja vo zivotot da mi se slucat.
Isto bi go vratil i 14 Dekemvri, 2000 godina. Togas bratuced mi bi bil ziv. :jaj:

~*~

Да можам да го вратам времето ... сепак не би го вратила, се што ми се случило ме направило тоа што сум.
Не мерси ...
:love:

Па не би пропуштил неколку шанси што сум ги пропуштил :)

Би го вратил времето на 14 март 2007 ... концертот на Мејден у Белград .. тоа чувство не се опишува со зборови !

24 јули 2007,кога несреќникот ми се заколна дека нема ништо да се смени а потоа подмолно,детињасто и уште незнам какво ми раскина преку порака,прекина 9ипол годишна врска...да се врати тоа време нема да плачам нема ништо да му ветам ни па да се замарам,ќе оставам на судбината а не да се лигавам пред него и да покажувам слабост,не вредеше и не вреди за него више ништо да се прави...

Од 6ипол години идете или ја незнам математика.?

Би го вратил наназад едно 3 недели, за да исправам фатална грешка која ќе ме чинеше многу скапо.

27.5.2003!Ќе појдам до Манчестер и ќе му кажам на Буфон да се фрли на лева страна!! За да му го фати пеналот на Шевченко во Финале на лига на Шампиони

Не го враќам дефинитивно....па, ако го вратам , леее преку колку труд и мака треба пак да пројдам ...не , никако :)

bi go vratila vcerasniot den na kolokvium za da gi znam prasanjata i da polozam...leleee bi vratila mn denovi... ama neam mn vreme sea da pisuvam

последниот концерт на тоше на градски:cry::cry::cry:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom