В
Вори
Гостин
Иам еден предлог.Сите Кајгана гитаристи да постираме слики кај што сме со гитарите,поинтересна темава ќе биде.А?
Иам еден предлог.Сите Кајгана гитаристи да постираме слики кај што сме со гитарите,поинтересна темава ќе биде.А?
daj link ama free e neli oti ne baratam mnogu so credit kartickiFruityLoops, лесно се програмира патерна, ќе ставиш семпл бас нога, добош и фус.
Ќе ставиш семпл бас, ќе пуштиш на плеј и ќе добиеш солиден 4/4 ритам..
Симнете го програмот, на прв поглед може да ви изгледа заебан, али прост е рили..
А кликаш на тоа звучничето под "R" копчето како шо е на сликата?abe ne biduva nisto...se e zaebano....aj znes sto ke pocnam ot pocetok...izvini so te zamaram...
1.ja uklucuvam gitarata vo PC vo front panel mic in
2.odam kar realtek audio sound card(dole desno)i flevam kaj mikrofon i pravam da bide kaj mic in a front panel(ot kaj da doaga zvukot)
3.flevam vo amplitube i odam opcii i stavam Asio kako interface nesto tamo pisuva...
4.input kanalot mi e namesten za mic in a front panel
5.sample rate:44100 buffer size:384
6.pa odam REAPER...ctrl+T nova traka
7.pa odam Fx...go naogam pluginot za amplitube i namestuvam koi efekti treba...i klikam ok
8.pa odam ona kopceto"R"i se pojavuva nesto so svetka zeleno i pise LEFT.......pa.....ili jas sum problemot ili PC e crash...![]()
Ако веќе постираме нешо од нас, боље тоа да е клип на јутуб кај шо свиримеAnd the point is ?![]()
Ај у под-форум фудбал сите се сликаме со својот дрес и да се штекаме онака мерачки![]()
Klikam...Da...А кликаш на тоа звучничето под "R" копчето како шо е на сликата?
Slika....kvalitet...godini(starost)....??????Saka nekoj akusticna gitara za 1500 denari?-sitkam
Pa vidi sea...toa e taka....prvite 5 meseca ke imas cuvstvo deka si satriani...potoa ke zaglavis so nekoja pesna(oti ti sea ja sviris)ali kritiki...???i taka....samo glej nekoj da ne te razocara so nekoja kritika....:helou::pos2:pa veke ja znam cela sweet child o mine na aukusticna so delovi od soloto bidejki nemozam da gi sviram nekoi delovi deka moraat na elektricna,a nothing else matters ,smells like a teen spirit im go znam introto a godfather cela a za narodni makedonski devojce mislam deka sum dobar za dva meseca svirenje
:pos2:
Чекај бе почетник сум уште...за некој месец можеби.Ако веќе постираме нешо од нас, боље тоа да е клип на јутуб кај шо свириме![]()
Mногу нормално, само шо не е моја гитарата на профил , али нема везеАко веќе постираме нешо од нас, боље тоа да е клип на јутуб кај шо свириме![]()
da ama od kade si od koj grad?