Кајгана гитаристи

В

Вори

Гостин
Иам еден предлог.Сите Кајгана гитаристи да постираме слики кај што сме со гитарите,поинтересна темава ќе биде.А?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Иам еден предлог.Сите Кајгана гитаристи да постираме слики кај што сме со гитарите,поинтересна темава ќе биде.А?

And the point is ? :)

Ај у под-форум фудбал сите се сликаме со својот дрес и да се штекаме онака мерачки :)

В

Вори

Гостин
Нема поента бе..Онака само,ее и ти сеа да видиме какви гитари иаме ова она:helou:

Член од
28 декември 2008
Мислења
99
Поени од реакции
3
FruityLoops, лесно се програмира патерна, ќе ставиш семпл бас нога, добош и фус.
Ќе ставиш семпл бас, ќе пуштиш на плеј и ќе добиеш солиден 4/4 ритам..

:)

Симнете го програмот, на прв поглед може да ви изгледа заебан, али прост е рили..
daj link ama free e neli oti ne baratam mnogu so credit karticki

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
abe ne biduva nisto...se e zaebano....aj znes sto ke pocnam ot pocetok...izvini so te zamaram...

1.ja uklucuvam gitarata vo PC vo front panel mic in
2.odam kar realtek audio sound card(dole desno)i flevam kaj mikrofon i pravam da bide kaj mic in a front panel(ot kaj da doaga zvukot)
3.flevam vo amplitube i odam opcii i stavam Asio kako interface nesto tamo pisuva...
4.input kanalot mi e namesten za mic in a front panel
5.sample rate:44100 buffer size:384
6.pa odam REAPER...ctrl+T nova traka
7.pa odam Fx...go naogam pluginot za amplitube i namestuvam koi efekti treba...i klikam ok
8.pa odam ona kopceto"R"i se pojavuva nesto so svetka zeleno i pise LEFT.......pa.....ili jas sum problemot ili PC e crash...:toe::toe:
А кликаш на тоа звучничето под "R" копчето како шо е на сликата?

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
And the point is ? :)

Ај у под-форум фудбал сите се сликаме со својот дрес и да се штекаме онака мерачки :)
Ако веќе постираме нешо од нас, боље тоа да е клип на јутуб кај шо свириме :)

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Saka nekoj akusticna gitara za 1500 denari?-sitkam

Член од
28 декември 2008
Мислења
99
Поени од реакции
3
А кликаш на тоа звучничето под "R" копчето како шо е на сликата?
Klikam...Da...

Saka nekoj akusticna gitara za 1500 denari?-sitkam
Slika....kvalitet...godini(starost)....??????:toe:

:pos2::vozbud:pa veke ja znam cela sweet child o mine na aukusticna so delovi od soloto bidejki nemozam da gi sviram nekoi delovi deka moraat na elektricna,a nothing else matters ,smells like a teen spirit im go znam introto a godfather cela a za narodni makedonski devojce mislam deka sum dobar za dva meseca svirenje:vozbud::pos2:
Pa vidi sea...toa e taka....prvite 5 meseca ke imas cuvstvo deka si satriani...potoa ke zaglavis so nekoja pesna(oti ti sea ja sviris)ali kritiki...???i taka....samo glej nekoj da ne te razocara so nekoja kritika....:helou:

F

FallenHypaspist

Гостин
Еве ако ве интересира мојата аждаја...

Epiphone Les Paul Standard

ПС.Ако ве чуди што е тоа кај потенциометрите....Тоа била глупавата рефлекција на глупавата неонка за која и јас се чудев до пред некој момент што е...:smir::smir:

F

FallenHypaspist

Гостин
Е...и да нема некој добар Вах за продавање случајно????

Член од
28 декември 2008
Мислења
99
Поени од реакции
3
е а да те прашам нешто........што е тоа интерфејс или stealth plug нешто оти некој ми каза за да поврзам гитарата со компјутерот треба да оди прво во интерфејс....????што е тоа има ли да се купи во музичка продавница????

Kajgana Shop

На врв Bottom