Со кого се познавате од форумов?

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Абе не за друго, ама човекот ме мрази. Зошто дополнително да го нервирам и во живо? :D
Не си laskaj. Зашо би те мразел?
Ја го мразам твојот аспект за тоа како би изгледало општеството и крајно не се согласувам со твоите мислења.
Ти, шо нејќиш да ме регрутираш, ме мразиш? :D

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Може некогаш и јас ќе дојдам на некоја собиранка, зш да не...моментално не сум добар со здравјето и не можам многу ваму таму да шетам...ама здравје, има време во иднина.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Абе само со еден чоек се знам Никола , и со некој девојки што се слабо активни. Ама кога ќе се запознам со една женска од Скопје, прво нешто шо ќе напрам е: ќе го напишам нејзинот никнејм на темава и вакво смајли ќе стам:drk:
Пс. Не е тој Никола што е тагнат, друг е.

А

Анноун

Гостин
Само што стигнав до магичната бројка од 3ца луѓе познати од форумов. (y)
Ilumious - сигурниот освојувач на медал на олимпијадата во Лондон во дисциплината 200 метра пепетурка ( да продолжеше активно да тренира) . Многу фино девојче (y)
коментатор - со него имам долгогодишната соработка на коцкарско-анализаторски план , и после 100 години , еве денес се запознавме. Супер дечко , со доста заеднички теми на муабет , башка и не морав литературно да зборам , се разбиравме лесно :pos:

- ииии.. третиот е другар ми од средно , што учевме 4 години заедно , на иста клупа седевме. После 2 години успешно криење , ме позна дека имам акаунт на форумов. Моја грешка беше , ставив иста песна на Фб и "Хит На Денот" темата во исто време . Не го кажувам кој е , за Манчестер навива (n) .

Кој е во Скопје на студии или живее тука , а е желен за запознавање , слободно нека каже .

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Сум заборавил да напишам.

Неодамна се сретнав во jovanovski, еден голем поздрав до тебе друже. Прошетавме низ Чикаго малце.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
First kajgana world problems.

Сакав да напишам со кој се се имам запознаено/се познаван.
Многу е долга листата, сигурно ќе изоставам/навредам некој.

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
Со никого. Уствари може и да се знам со некого ама не знаеме дека сме на кајгана:cool:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Денес на ова врнежливо време бевме на кафенце со Acme Inc.; пријатно човече :)

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Се запознав со девојката со кротки очи ко срна, глас со мирис на виножито и тетоважа ко на Бекам:D - AnFem

Со девојката со најдлабоки очи и најсекси карактер Алкарина

Со момакот со најшироко срце на свет Шкорпион

Со едно од најпозитивните створења шо некад сум ги запознал и најјако бате Biggus Dickus

И сосем случајно и ненамерно се запознав и со Fasty, една од легендите на форумот. Фасти не се враќа да знаете:D

Kajgana Shop

На врв Bottom