Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Ovie od sportlife treba kompletno da se otkachat.ne ti davaat da uplatish na suma koja sto sakas i se javuvaat po telefoni pa se slushaat so pretpostavenite pa ne znam sto, majkata! Zlatna kopachka nikakov problem ne napravija!Nikad vishe nema ni da se pojavam u sportlife!

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
И јас порано играв во спортлајф сега строго во Златна Копачка :D

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Ги фаќам Хамбургер 2 со 2.90
С.Етиен 1
М.Болеслав 1
Федерер - прв сет
и Кимки губи во кошарка од Канту....овие Канту изгубија 20 разлика од Унион Олимпија а Кимки го тепа Реал Мадрид
ебати кошарката 2/4 за 8 минути 4 поени дадоја :tapp:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Дизелдорф - Волфсбург x2 или 2 ...4 порази по ред мора сега да се прекине таа серија ако сакаат да опстанат во лигата .. плус нов тренер имаат мора малце да ги мотивира тоа играчите .

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
2.450
Ovie od sportlife treba kompletno da se otkachat.ne ti davaat da uplatish na suma koja sto sakas i se javuvaat po telefoni pa se slushaat so pretpostavenite pa ne znam sto, majkata! Zlatna kopachka nikakov problem ne napravija!Nikad vishe nema ni da se pojavam u sportlife!
Мене до сега ми имаат прифаќано големи суми у спрот лајф без проблем, едино за Македонско првенство кога имав се плашеа па се јавуваа, али ипак не ме одбија.
Може да се каже дека у златна копачка е малце боље, пошто и добивката максимална е 600 000 за разлика од спорт лајф кај што е 500.

Ти колку лупна другар? :)

М

Мартин`

Гостин
Може да се каже дека у златна копачка е малце боље, пошто и добивката максимална е 600 000 за разлика од спорт лајф кај што е 500.

Ти колку лупна другар? :)
Тоа е главната причина зошто уплаќаме во златна
глупо ми е да фаќам 500К кога можам 600К.. 100К не е малце кога фаќаш често :icon_lol:

Мора да влезе ова денеска.. мислам време е да го разбијам малеров!

St. Liege - Cercle Brugge GG3+ (1.95)
Lok. Moscow - Amkar GG (1.80)
Kuban - FK Rostov T12+ (1.90)
Barcelona B - Huelva T12+ (1.75)
Motherwell - Hibernian GG3+ (2.10)
U. Cluj - Otelul GG (1.80)
Кубан промашена за 1 гол (1-0 заврши) а Хибернијан 0-4 заврши :eek:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Конечно добитен, ми тргна со тенисиве 3 дена немам тенис промаршено, ќе ме бидит.
Утре алл ин на Барса, Милан, Шалке и Сити равно 3 коефициент :). И Селтик мојт да се додајт ама јас не го пишам.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.269
Поени од реакции
3.291
Zosto nemozam da si go proveram tiketot na sportlife dali mie dobiten ili ne?? Odamna mi se zavrseni natprevarite ..??

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
не даваат секогаш..исто и копачка прават проблеми ограничуваат..

која е од македонско првенство онлајн ќе ја уплатиме :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Stvarno daj kazete :) i nie sme lugje :) hh
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 02:44 ---

Stvarno daj kazete :) i nie sme lugje :) hh

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Конечно добитен, ми тргна со тенисиве 3 дена немам тенис промаршено, ќе ме бидит.
Утре алл ин на Барса, Милан, Шалке и Сити равно 3 коефициент :). И Селтик мојт да се додајт ама јас не го пишам.
Боље играј Џенова дава гол, него Милан 1! Трули се годинава... И шахтјор пак ќе тепа... газат!

Kajgana Shop

На врв Bottom