Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Gi pozdravi Buba site onie koi mrcea deka ostaj sto nema da debitira za Wolfsburg, tuku i ke zavrsi vo vtorata Bundes liga(y)
Тој ич не ми се свиѓа како игра, ко маалски играч (ова е мој впечаток од репрезентативните настапи). Не подава кога треба, кога е поволно, него он коа ќе дигне глава (цело време гледа надоле).
За разлика од него, оној другион Албанец Ибраими е топ. Може е најбољи у реп., (после Пандев, секако). И Демири е бољи како играч од Буба.
Работата е што секоја шуша може да игра во македонска репрезентација (штом Величе игра).
Ова е мое лично субјективно мислење.

Иначе еве го и ова (од натпревар кај што не игра Македонија, секако):

Јаховиќ дебитирал за Цирих

Супер вест. Значи очекувам во најскоро време повик за Илијоски и Јаховиќ, Ристиќ не сакам појке да го видам во дресот на Македонија...

Тој ич не ми се свиѓа како игра, ко маалски играч (ова е мој впечаток од репрезентативните настапи). Не подава кога треба, кога е поволно, него он коа ќе дигне глава (цело време гледа надоле).
За разлика од него, оној другион Албанец Ибраими е топ. Може е најбољи у реп., (после Пандев, секако). И Демири е бољи како играч од Буба.
Работата е што секоја шуша може да игра во македонска репрезентација (штом Величе игра).
Ова е мое лично субјективно мислење.

Сега кј и да е, ќе ти реплицира некој дека ова било затоа што на утакмица на Македонија се скандирало против нив. Они си имаат за се изговор, невини се они, душичиња.

Oва да не останат покуси од другите наши комшии во изразување на љубовта кон нас :)

Марио изгледа шампион станал :D Бог им е тамо треба да добие повик за репрезенатција да видиме што знае (y)
Иначе интересна ствар за тимов ланска сезона играл Robbie Flowler само нејасно ми е според википедија пишува дека истата година им бил и тренер :D

Марио изгледа шампион станал :D Бог им е тамо треба да добие повик за репрезенатција да видиме што знае (y)
Иначе интересна ствар за тимов ланска сезона играл Robbie Flowler само нејасно ми е според википедија пишува дека истата година им бил и тренер :D

СУПЕР МАРИО е БОГ на цела провинција. Не сте свесни како е обожаван, имаат песни за него јас мислам нема да сака никад да си оди од тајланд. Секоја чест. Роби дојде во Маунгтонг од Перт Глори и изигра една полусезона. Со Марио заедно играа неколку утакмици. После тоа ги напушти тренерот па Роби стана тренер ама и на него не му идеше па сега тренер е поранешната легенда на Партизан Славиша Јоканович. Иначе Маунтонг игра во дресови на ВАРДАР и стадионот им е стално полн 20000 негде. Треба да го викнат за репрезентација, многу подобра опција е од тасевски.
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 18:04 ---
Титулата ја освоија пред некоја недела, ова сега е последно коло

Есклузивно, Величе Шумуликоски !

1312369282balltricksfail.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom