M
Mario Gómez
Гостин
Онака успут додека сум у темава да кажам дека германската лига е најјака на свет . 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И 20 да освоилне го менува фактот дека утре е вашиот термин![]()
Ни на крај на памет, дека постои таков играч
Мислев се работи за уште еден „ник“ на Сити.
Не го оспорувам тоа дека утре е нашиот термин. Во последните години Баерн, Милан, Јувентус, Интер исто така играле/ат во ова натпреварување. Тоа секако не ги прави мали клубови. Од друга страна не може да се промени фактот дека твојот тим има освоено онолку титули колку што има освоено само еден менаџер на Ливерпул. Овој истиот може да се пофали исто така имал повеќе титули од твојот тим и во лигата во тоа време
.
Сега одиме со друго:Нека се вратат кога ќе имаат 5Чекај, не беа вашите фанови тие што викаа „вратете се кога ќе освоите 18?“
Пошто исто ми изгледаат и твоиве постови.
Мислам дека на крај Дортмунд имаа истрчано 10 км повеќе од РеалКлоп одлично тактички одигра, перфектно. Напаѓаше откај Есиен и откако излезе Кедира се сконцентрира по средината кафе фукаше промаја без Кедира. Во дефанзива одлично затворени пред се Алонсо и Модриќ, многупати стоперите на Реал немаа избор каде да подадат, така дојде и грешката на Пепе.
Не дека Реал неможеше да се врати и Мурињо да му „врати“ на Клоп, ќе го стореше тоа но Реал е УЖАСЕН на физички план сезонава, видовте како бездушно играше пола тим за разлика од Дортмунд кои трчаа ко коњи.
Сосема заслужена победа, честитки до Дортмунд.
Сити го испуши, Реал такоџе ти со твоите менаџери не напињаш.. Иди напињај во премиер лига темата и така не ја отварам.Сега одиме со друго:Нека се вратат кога ќе имаат 5.
Не треба, 4та екипа за ЛШ достојна нема у бундес. Ама пак ако споредиш со серие А, нема ни една екипа. Значи поминаа тие времиња кога викавте дека германците само у Лига Европа праат поени.Респект за Швабите.. уште едно место у ЛШ треба да им дадат, ако продолжат вака.
Онака успут додека сум у темава да кажам дека германската лига е најјака на свет .![]()
Горе доле им ги знам играчите од што игравме лани освен нели овие што ги напуштиле (Вертонген, Анита..) али овој прв пат у живот го видов![]()