PIRATIC
diplomiran klozetar
Исто ко англискиот, еден збор ќе погоди два ќе утне
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=56878
Грујо слаб е со јазициве странски, но затоа е добар Икономиста ........... ахха .............

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто ко англискиот, еден збор ќе погоди два ќе утне
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=56878

Брао бе грујо (иако нема појма од албански веројатно на кирилица му ги пишуело зборовите
и он само ги читал као се изговараат) ама добар чекор !Дај нека се најде јунак да ја почне таа ебена револуција, овде треба да се смени се од корен, и политика и економија и пи*ке материне !

Се работи за чинот не за парите. Па јас на кој најдов да објаснувам................Да, навистина ќе се слави со државни пари, а количината е НЕВЕРОЈАТНО ГОЛЕМА, СПОРЕД ТАЈНИ ИЗВОРИ ОД БУЏЕТОТ ЌЕ СЕ ОДВОЈАТ НЕВЕРОЈАТНИ ФРАПАНТНИ 5 0 0 0 ( со зборови ПЕТ ИЛЈАДИ ЕВРА) Е...................
Со оваа инвестиција крајно ќе се избалансира пропорционалното трошење на буџетот.............
![]()
Се работи за чинот не за парите. Па јас на кој најдов да објаснувам................
Пуно глупаво е да се слави независност на другар држава нели ќе градевме заедничка држава бла бла бла ? .... тоа е работата тоа е проблемот али ко шо реков у минатиот пост најгоре(втор) ....Да, навистина ќе се слави со државни пари, а количината е НЕВЕРОЈАТНО ГОЛЕМА, СПОРЕД ТАЈНИ ИЗВОРИ ОД БУЏЕТОТ ЌЕ СЕ ОДВОЈАТ НЕВЕРОЈАТНИ ФРАПАНТНИ 5 0 0 0 ( со зборови ПЕТ ИЛЈАДИ ЕВРА) Е...................
Со оваа инвестиција крајно ќе се избалансира пропорционалното трошење на буџетот.............
![]()
што се чудите кога македонците се граѓани од трет ред? нешто чудно ви е? не ми се свиѓа? искочете на протести ако не ви се свиѓа - додека седите дома значи убаво ви е.
Дали Груевски е решен да ги изгуби наредните избори?

Дали Груевски е решен да ги изгуби наредните избори?

Е Грујо бе прв албанец стана, браво премиере!
Е Грујо бе прв албанец стана, браво премиере!
Браво и до патриотите големи во Македонија, само напред во вас е иднината.
Не само независноста на Албанија, се по ред да им префрлите пари, се да слават. И за Смилковци дадете им некој денар.

Ова лично мене ми се обраќаш или ?!
Пошто си ми го цитирала постот на кој ставив линк од Грујовото обраќање !