wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.773
- Поени од реакции
- 34.410
Хаус. Сите ја фалеа(фалат) ама некако преку тасе ми е кога гледам серијата ти го мења твојот личен основен став кон животот, само затоа што некој ти рекол - серијава е топ.
Одново напиши, нејасна ти е малку реченицата. Очекувам Хаус да биде хајлајт во темава и клучен при дефинирање што е префорсирана серија што не.
LOST e серија на декадата, да, дури пред Game of Thrones, така да Kaygana forum approves, другите две три ситни мислења ќе ги игнорирам.
До вчера за Луи никој незнаеше, денес префорсирана.

Мешате поими, префорсирана по дефиниција, би била Two and a Half Men.
RocknRolaa, предлог, да сменете наслов во Најпреценети и потценети серии, мислам дека повеќе средина ќе се наоѓа.
Од причина што Луи би ја ставил потценета, тек сега добива некое си признавање а многу што ја забележиле изгледа очекувале некој си HIMYM хумор.
Исто потценета е It's Always Sunny in Philadelphia.. серијата ја пратам од 3та сезона и исти луѓе сме, од 3та до 7ма сезона.. максимум 5 нови луѓе се појавија во темата.
Трета потценета е Doctor Who. Едноставно класика и премногу забава. Многу потценета серија, а еве тера веќе и таа 7 сезони.
Изгледа офтопик сум малце, а?