Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
some men just want to watch the world burnА кој бил најак противник на Бетмен???
some men just want to watch the world burnА кој бил најак противник на Бетмен???
and some men will have to imagine the firesome men just want to watch the world burn
i sve toa bese ideja na Rasand some men will have to imagine the fire
џокер беше интелегентен агент на хаосот, ама немаше организација, скоро сето сам го правеше, немаше луѓе позади него, тој немаше план, тој само го изврти планот ништо друго.
Бејн имаше сопствена трупа која умираше на негова команда без а да речи, Лигата имаше план кој комплетно го изолира и го скрши готам, и бејн беше тој кој го скрши од ќотек брус, кој ја уништи Вејн Ентерпрајз, го донесе готам на колена.
идејата беше на рас, ама план и идеја има разлика. рас имаше план со тоа што ќе ја загади водата во готам, и не беше многу успешен, бејн и талија имаа друг план, кој беш далеку поуспешенi sve toa bese ideja na Ras
Bane e bodigard na Talija...go odbraa Gotam zaso Talija taka naredi....da go odmazdi tatko i....Bane e samo use eden papucar...zaeban od zenskoидејата беше на рас, ама план и идеја има разлика. рас имаше план со тоа што ќе ја загади водата во готам, и не беше многу успешен, бејн и талија имаа друг план, кој беш далеку поуспешен
не го одбраа затоа што талија нареди, туку затоа што планира да го уништат готам декади наназад, рас спомна дека најпрвин пробале економски да го ослабат готам за да се качи корупцијата на улиците, кога виделе дека неможат (вејн фамилијата и др големи и богати семејства давале голем придонес за спас на готам) се свртија со тероризам. кога умре рас лигата на сенките се распаѓа се додека бејн не реши да продолжи со мисијата на рас ал гул, талија влегува само заради тоа што брус го уби татко е.Bane e bodigard na Talija...go odbraa Gotam zaso Talija taka naredi....da go odmazdi tatko i....Bane e samo use eden papucar...zaeban od zensko
e dobro deајде по 34 пат и тебе да те образувам, официјален блу реј излага на 4 декември
просечното време за пиратите да ги добават дисковите е 2 недели пред официјалната дата
сега сме 15 ноември...
Брат.. си ми го разубавил петочново утро! Одма симињам во BDRip! Одамна не сум проверил дали има во подобар формат!И јас го изгледав филмот на BDRip, супер е филмот. Почнува филмот, значи иде слика и иде музика Hans Zimmer почнува да диригира, вози, и нема прекин, како да гледаш музички спот од 2 ипол часа. Нема ни прекин помеѓу сцени, пред да заврши сцена слушаш говор и звуци од наредна што следи, не ти дава ни минута одмор да се олабавиш. Супер филм, уметнички изведено.