Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Треба да се провери да не е заболен од pederitis.
Да иам на лагер секси другарка што ми се пушта увек ко сум пијан?
Има да пијам секој ден.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ќе ви преставам еден случај, и чисто спортски ме интересира што би избрале. Од една страна имате девојка постара од вас 2 години. Интелегентна убава, се тоа во ред. Три месеци сте заедно и ни под поим разно не сака врска. А кога ќе се подкарате пишуе прва, ѕвони се тоа. Тврдоглава, се се сведуе на тоа "Ако јас сакам". Никогаш не ви рекла да излезете, да се видите, се чека на вас. Напати ко ќе и се јават другарки не кажува со вас, туку дека едноставно дома гледа филм и то. Ако ја притиснете ви кажуе дека чувствуе нешто за вас, али никогаш не го покажуе тоа. Од друга страна пак, имате девојка две години по мала од вас, исто интелегентна и убава, најјакиот газ го држи во нејзина генерација, сака да биде со вас, се интересира за вас, ве вика да излезете на муабет и се тоа..Муабетот ми е, се наоѓам на една раскрсница, незнам што да правам. Сакам да останам со првата, но проблемот со неа никако неможам да го решам, ќе и набројам десет работи пример, и она за нај глупата ќе се фане, пример јас ќе и речам воа и воа не чини, и она одма, добро ете, ти си во право ти се знаеш, и сосем трети работи што ве тераат вие лично да се осеќате крив. Тоа е тоа, не барам некој посебен совет, само чисто информативно како вие би изиграле?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Ќе ви преставам еден случај, и чисто спортски ме интересира што би избрале. Од една страна имате девојка постара од вас 2 години. Интелегентна убава, се тоа во ред. Три месеци сте заедно и ни под поим разно не сака врска. А кога ќе се подкарате пишуе прва, ѕвони се тоа. Тврдоглава, се се сведуе на тоа "Ако јас сакам". Никогаш не ви рекла да излезете, да се видите, се чека на вас. Напати ко ќе и се јават другарки не кажува со вас, туку дека едноставно дома гледа филм и то. Ако ја притиснете ви кажуе дека чувствуе нешто за вас, али никогаш не го покажуе тоа. Од друга страна пак, имате девојка две години по мала од вас, исто интелегентна и убава, најјакиот газ го држи во нејзина генерација, сака да биде со вас, се интересира за вас, ве вика да излезете на муабет и се тоа..Муабетот ми е, се наоѓам на една раскрсница, незнам што да правам. Сакам да останам со првата, но проблемот со неа никако неможам да го решам, ќе и набројам десет работи пример, и она за нај глупата ќе се фане, пример јас ќе и речам воа и воа не чини, и она одма, добро ете, ти си во право ти се знаеш, и сосем трети работи што ве тераат вие лично да се осеќате крив. Тоа е тоа, не барам некој посебен совет, само чисто информативно како вие би изиграле?
Размисли дали вреди да се ,,жртвуваш" ете за првата љубов. Дали уште ја осеќаш од нејзина страна, или таа си е изладена и не и текнува да се стопли. Најдобро ти е искрен муабет, што понатаму? Ако видиш дека не мава рецка, не се замара, нема терен за напредок и уживање, малата и свршен чин ;)

S

Stef Bachatero

Гостин
И јас го имам истиот случај и сега во моментот ич не ми е гајле дали ќе ми се јави или не.Секогаш се наоѓа друга што ќе ја замени.

whenURdown

увезена пломба за петтка доле десно
Член од
6 март 2012
Мислења
56
Поени од реакции
24
Да иам на лагер секси другарка што ми се пушта увек ко сум пијан?
Има да пијам секој ден.
abe seksi e ali brat tie krici sto gi pusta faci so gi praj onaka ko drugaruvame bi rekol abe.. neznam ,ce ti se odmili a i ko ce go osetish na koza ce vijs sto ti zboram

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
abe seksi e ali brat tie krici sto gi pusta faci so gi praj onaka ko drugaruvame bi rekol abe.. neznam ,ce ti se odmili a i ko ce go osetish na koza ce vijs sto ti zboram
Баткава од Прилеп си а :P Таа да не е од Битола, обично тие се вргалат така

R

Randy

Гостин
И јас го имам истиот случај и сега во моментот ич не ми е гајле дали ќе ми се јави или не.Секогаш се наоѓа друга што ќе ја замени.
Епа дај некој совет за нас јадните и бедните што не можеме девојка да фатиме, да видиме какви техники коритиш.

S

Stef Bachatero

Гостин
Епа дај некој совет за нас јадните и бедните што не можеме девојка да фатиме, да видиме какви техники коритиш.
1.Имај јајца да пријдеш на било која девојка(самодоверба и јазик на тело да збори дека си маж со самодоверба,а не искривен ко кифла и се срамиш од самиот себе па и од својата сексуалност)
2.Зависи од местото ако може да се збори муабетот ми е долг,ако е во дискотека и нема време играм со неа и барам контакт.
3.Се јавувам деновите кога јас сум слободен и имам време и ако доаѓа супер,ако не си правам нешто друго
4.Не и се јавувам дур не ја видам на состанокот.
5.Малку романтика,хумор и заведување и твоја е.
6.Рачунај дека секоја девојка е иста дали грда,слатка,убава или екстра згодна и не и давај многу внимание што збори прави си го својот ќеиф ти се свиѓа земи и број,не ти се свиѓа заблагодари и се за времето и тргни се.

Kajgana Shop

На врв Bottom