GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Да иам на лагер секси другарка што ми се пушта увек ко сум пијан?Треба да се провери да не е заболен од pederitis.
Има да пијам секој ден.
Да иам на лагер секси другарка што ми се пушта увек ко сум пијан?Треба да се провери да не е заболен од pederitis.
Ма интравеносно.Да иам на лагер секси другарка што ми се пушта увек ко сум пијан?
Има да пијам секој ден.
Abe odi tamu naidi sigo kurot..Ja ne bi go stail u drugarka, vie ste kreteni. God ne poziraj per, ako ti se pusti ima da izbegas i ke i titnes na devojkati.
decko ne znaesh so zmej e toaДечко не биди кретен.
Eve pisi mu na pogore toj da go stai vo dvete. Toa postuvam.Abe odi tamu naidi sigo kurot..
Ne bi go stail na drugarka... svasta.
Размисли дали вреди да се ,,жртвуваш" ете за првата љубов. Дали уште ја осеќаш од нејзина страна, или таа си е изладена и не и текнува да се стопли. Најдобро ти е искрен муабет, што понатаму? Ако видиш дека не мава рецка, не се замара, нема терен за напредок и уживање, малата и свршен чинЌе ви преставам еден случај, и чисто спортски ме интересира што би избрале. Од една страна имате девојка постара од вас 2 години. Интелегентна убава, се тоа во ред. Три месеци сте заедно и ни под поим разно не сака врска. А кога ќе се подкарате пишуе прва, ѕвони се тоа. Тврдоглава, се се сведуе на тоа "Ако јас сакам". Никогаш не ви рекла да излезете, да се видите, се чека на вас. Напати ко ќе и се јават другарки не кажува со вас, туку дека едноставно дома гледа филм и то. Ако ја притиснете ви кажуе дека чувствуе нешто за вас, али никогаш не го покажуе тоа. Од друга страна пак, имате девојка две години по мала од вас, исто интелегентна и убава, најјакиот газ го држи во нејзина генерација, сака да биде со вас, се интересира за вас, ве вика да излезете на муабет и се тоа..Муабетот ми е, се наоѓам на една раскрсница, незнам што да правам. Сакам да останам со првата, но проблемот со неа никако неможам да го решам, ќе и набројам десет работи пример, и она за нај глупата ќе се фане, пример јас ќе и речам воа и воа не чини, и она одма, добро ете, ти си во право ти се знаеш, и сосем трети работи што ве тераат вие лично да се осеќате крив. Тоа е тоа, не барам некој посебен совет, само чисто информативно како вие би изиграле?
Iii poshten ejEve pisi mu na pogore toj da go stai vo dvete. Toa postuvam.
So nekoja sum ucel da odam, sega ke ja ebam, demek pijani si se pustame, sto sme, 5to?
И јас го имам истиот случај и сега во моментот ич не ми е гајле дали ќе ми се јави или не.Секогаш се наоѓа друга што ќе ја замени.Ќе ви преставам еден случај, и чисто спортски ме интересира што би избрале. Од една страна имате девојка постара од вас 2 години. Интелегентна убава, се тоа во ред. Три месеци сте заедно и ни под поим разно не сака врска. А кога ќе се подкарате пишуе прва, ѕвони се тоа. Тврдоглава, се се сведуе на тоа "Ако јас сакам". Никогаш не ви рекла да излезете, да се видите, се чека на вас. Напати ко ќе и се јават другарки не кажува со вас, туку дека едноставно дома гледа филм и то. Ако ја притиснете ви кажуе дека чувствуе нешто за вас, али никогаш не го покажуе тоа. Од друга страна пак, имате девојка две години по мала од вас, исто интелегентна и убава, најјакиот газ го држи во нејзина генерација, сака да биде со вас, се интересира за вас, ве вика да излезете на муабет и се тоа..Муабетот ми е, се наоѓам на една раскрсница, незнам што да правам. Сакам да останам со првата, но проблемот со неа никако неможам да го решам, ќе и набројам десет работи пример, и она за нај глупата ќе се фане, пример јас ќе и речам воа и воа не чини, и она одма, добро ете, ти си во право ти се знаеш, и сосем трети работи што ве тераат вие лично да се осеќате крив. Тоа е тоа, не барам некој посебен совет, само чисто информативно како вие би изиграле?
abe seksi e ali brat tie krici sto gi pusta faci so gi praj onaka ko drugaruvame bi rekol abe.. neznam ,ce ti se odmili a i ko ce go osetish na koza ce vijs sto ti zboramДа иам на лагер секси другарка што ми се пушта увек ко сум пијан?
Има да пијам секој ден.
Баткава од Прилеп си а Таа да не е од Битола, обично тие се вргалат такаabe seksi e ali brat tie krici sto gi pusta faci so gi praj onaka ko drugaruvame bi rekol abe.. neznam ,ce ti se odmili a i ko ce go osetish na koza ce vijs sto ti zboram
Епа дај некој совет за нас јадните и бедните што не можеме девојка да фатиме, да видиме какви техники коритиш.И јас го имам истиот случај и сега во моментот ич не ми е гајле дали ќе ми се јави или не.Секогаш се наоѓа друга што ќе ја замени.
1.Имај јајца да пријдеш на било која девојка(самодоверба и јазик на тело да збори дека си маж со самодоверба,а не искривен ко кифла и се срамиш од самиот себе па и од својата сексуалност)Епа дај некој совет за нас јадните и бедните што не можеме девојка да фатиме, да видиме какви техники коритиш.