Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Сега баш го читав ова http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=12222

Може ли некој да ми каже како стојат работите со сопственоста дека кога се реогранизираше не го запазив баш тој дел.

Како е сега структурата на МЗТ ако може да ја напише некој подетално.Дека навистина не гледам што има градоначалникот да избира кој играчи му се свиѓаат и да си вика тренери.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680

Може ли некој да ми каже како стојат работите со сопственоста дека кога се реогранизираше не го запазив баш тој дел.

Како е сега структурата на МЗТ ако може да ја напише некој подетално.Дека навистина не гледам што има градоначалникот да избира кој играчи му се свиѓаат и да си вика тренери.
За која фирма слушна дека инвестирала во МЗТ? Се разбира дека парите воглавно доаѓаат од општините.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86

Ne veruvaj vo sve sto ke procitas na internet.
Sopstvenosta na timot mislam deka e 100 posto na opstinata.
Tie muabeti deka gradonacalnikot biral igraci se smeski, ko on da da gi nosel Brendon Vud, Kris Grim, Markus Kits i red drugi igraci?
Toj sto gi nosese sea ke si bide sportski direktor,nema spas od nego.

A

Aruna_Kone

Гостин
Кога еден тренер напушта (се брка) тогаш управата треба да донесе ПОДОБАР ТРЕНЕР од претходниот.
Во овој момент како што стојат работите, знаејќи дека Митев не може да дојде, тогаш не гледам подобра опција за тренер од досегашниот... Каков Боби Петровски, Емил, Марче, Маки...све се тоа боранија тренери...
Имаа цело лето да преговараат со Митев, кога дечкото се нудеше од управава наша се правеа луди, сега после 5 кола сакаш да најдеш добар тренер...епа управа мислете му ја, поготово ако го донесете Рајкович...

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Боље Ацо Петровиќ да го вратат него моронот Емил.

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Значи по педерски потег амин. Педерчето знае дека претстојат 5 утакмици од кои реално премија е да се добие 1, знае дека го форсираат за селектор и решава да даде оставка зада колку толку биде запаметен како некој солиден тренер што имал 2/3 скор у јадранска. Кај се сега од управа да не му ја прифатат оставката како лани што не му ја прифатија и му овозможуваат на педерчето да кидне у нова фотеља СПОРТСКИ ДИРЕКТОР. Никогаш не сум го ценел Ацо како тренер никогаш! Ама он требаше да добие ОТКАЗ а не сам да се повлекува у 5 до 12 како пичка најголема, требаше да си имаме и саглам тренер најдено и да се напраеше проста смена а не вака дај шта даш Емил да ми го носат. Кога лани имаа шанса да го донесат Боби Митев и човекот јавно се нудеше они одлучија да не ја прифатат оставката а сега го бараат кога веќе има ангажман у Иран и со Бечировиќ газат низ Азија епа сеа ќе дојде ако америве евентуално удрат на Иран па овој мора да бега курац. Ништо од нас оваа сезона, се молам само за титула дома, ама како тргнале работиве нема да се чудам ако го попушиме!

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
Што се однесува до сопственоста по реструктуирањето МЗТ е нешто како 60-40 или 80-20 помеѓу општина аеродром и орка холдинг

По мизерно решение од емил не може,мифка што се плукаше со клубот по весници лани,човек што беше шампион со фени кога цела лига заедно имаше 200к буџет а неговиот тум 300к,значи недокажан максимално

Ако сакаат циркуси нека земат некој циркузант од типот на марче, маки, емил, боби петровски ама тоа е решение за 5 утакмици.пошто ацо им беше главен скаут и му дадоа одврзани раце,искрено поима неам кој и зошто толку му веруваа,сега нека одврзат кесе дебели за некој што нема да направи резил од нас во АБА

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
МЗТ е во целосна сопственост на Општина Аеродром,тие 20% што ги поседуваше ОРКА беа купени од општина,како што знам јас.

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
Информацијата што излезе во некои медиуми дека Емил Рајковиќ ќе биде нов тренер на МЗТ Скопје е неточна. Наскоро ќе се знае кој ќе го завземе тренерското место. Од официјалната Фејсбук страница на МЗТ Скопје

Член од
1 јуни 2012
Мислења
64
Поени од реакции
34
Според последните гласини еден од најсериозните кандидати е поранешниот тренер на Партизан и сега веќе отпуштен од Доњецк . ВЛАДА ЈОВАНОВИЌ.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Не знам кој ќе биде али да се нафатиш да водиш екипа која очигледно не функционира а во следни 5 кола играш против Црвена Звезда,Олимпија,Цедевита,Игокеа и Задар треба да си доста очаен тип.

Очекувам после Задар да имаеме 3-7 во НАЈДОБАР СЛУЧАЈ,иако реално 2-8 не ни бега.

Kajgana Shop

На врв Bottom