Рубинчо Благадуша-машка верзија на Андријана Ацевска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
треба ептен да си неарен во мозоко или ептен пари да ти дај за да му учествуваш во онакво нешто , ко педофил е , и да од прилеп се појчето лујџе , а има и одприлеп ( од околината на прилеп, малце подалеку од прилеп)
Не е педофил туку гејчо е:P . Сега баш со братучед ми пишував на фб, ми кажуваше како Душичкава го фатиле со дедо му (татко на жена му) в штала кај шо се рс рс.

Не е педофил туку гејчо е:P . Сега баш со братучед ми пишував на фб, ми кажуваше како Душичкава го фатиле со дедо му (татко на жена му) в штала кај шо се рс рс.
не зборував за приватни живот на пригатскава звезда туку за спотојве , сето млади деца по 20 години ко некој дркул стрчи во видеана, дали бе со дедо му ? од толку мажи нашол со татко и да ја изневери е уште ова го немаф слушнато.....
--- надополнето: 23 октомври 2012 во 01:49 ---
не зборував за приватни живот на пригатскава звезда туку за спотојве , сето млади деца по 20 години ко некој дркул стрчи во видеана, дали бе со дедо му ? од толку мажи нашол со татко и да ја изневери е уште ова го немаф слушнато.....
не верувам да е толку ...

dafuq.jpg

Ми се гади од овие народњаци:sick: и од нивната музика:sick: Би ги забранил со закон и нив и турскиве серии.

Тие масонски симболи се .....
(y) Да, да, и ја одма приметив...
Доле килимот, се глеа, дека ако ги превиткаш двете дијагонални ќошиња, до пола, и го свртиш наопаку, се добива пентаграм. Ете видете си и самите, ако коза лаже, рог не лаже:

Од 4 и 40 и нешто, се гледа дека намерно гази, само по црната шара на тепихот. Кој се разбира барем малку во езотерија, одма све ќе му стане јасно.

Овој копукот ја има осквернавено музиката од Езел со некоја негова идиотска песна. :mad::facepalm::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom