Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен добри новинарки имате бе :sneaky:
https://twitter.com/KayLMurray
https://twitter.com/АlexАljoe

И да не бидам ептен офтоппик да прашам како игра Есиен од кога дојде на позајмица?

Фала новинарките мора да ни бидат секси за да ја подгреваат атмосферата :)

Инаку Есиен игра добро мене лицно одсекогаш ми се допагал како играц па и многу ми е кеф што е сега тука.

Ке го видиме како ке биде против појаки противници

Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2

554080_457054347671447_613647311_n.jpg

Не очекувајте многу за победа во Дортмунд, да не се разочарате премногу после, и со бод треба да бидете задоволни

Не очекувајте многу за победа во Дортмунд, да не се разочарате премногу после, и со бод треба да бидете задоволни

Би се плашел доколку игравме против Дортмунд од сезоната 10/11 и 11/12, вака јас сум потполно сигурен во победа. Иако играат одлично, одбраната им е лоша. Куба им е повреден еден од главните карики во тимот на Дортмунд.
Подобри сме и имаме поголемо искуство (иако тоа ништо не мора да значи) и мислам дека ќе паднат. Ги гледав последните последните два натпревари на Дортмунд + во ЛШ натпреварот, немаат сигурност во играта и на моменти се премногу анемични, така да очекувам вакво нешто. :D

Да не имаат други повредени/суспендирани освен Куба ?

Баш сите кога очекуваат дека ќе биде тешко, ќе видите дека ова ќе биде најлесната победа сезонава :)

Клоп посебно се подоготвувал за двомечов со Реал, ги форсирал да вежбаат прекини/нафрлувања. Заебан тип е овој, несомнено еден од најдобрите тренери моментално, според мене у топ5 сигурно, али мислам дека ќе ги добиеме на искуство.

Igorcemk кажи им кој нема да игра освен Куба, да не се плашат а сепак треба да се плашат, ама ќе видат тие во среда, во живо на МТВ :icon_lol:

Igorcemk кажи им кој нема да игра освен Куба, да не се плашат а сепак треба да се плашат, ама ќе видат тие во среда, во живо на МТВ :icon_lol:

Не сум голем оптимист, Куба не игра, Гундоган 80% исто не, Шмелцер е на 50/50 само Геце највероватно се враќа. Би бил пресреќен со еден бод.

Моу ќе оде на реми,100% нема да изгуби,ако излезе шанса и победа. :)

Тешка утакмица ќе биди, Атмосферата таму е страшна, ама сепак треба да ги добиеме и да си осигураме пласман. Мој тип 1:2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom