Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Вреди да се изигра сингл Педроса и покрај тоа што Лоренцо има пол позиција ама ако пратите Мото гп ќе знаете како стартува Педроса плус самиот Лоренцо изјави дека нема да ризикува и да брза многу туку ќе гледа 2 да си издржи,а тоа му одговара.
А за Шкендија според мене е чиста 2 еве нека дадат совет навивачиве на Шкендија кои се поупатени во ситуацијава.
Да и ја мислев да одиграм на педроса,ама се предомислив,едноставно мислим дека нема да дозволи да биде поразен три пута по ред, на исти начин.И прошли пут имаше лоренцо пол позиција,али педроса па од друга страна е у форма,ќе видимо утре,што ќе се дешава.

Сандерленд-Њукасл

Сандерленд оваа сезона има дадено само 5 гола на 6 утакмици, а има примено 7 од кои САМО 1 на домашен. Во последните три средби помеѓу овие тимови на ниедна немало повеќе од 2 гола.

тип- 0-2

Реал Сосиедад-Атлетико Мадрид

Реал Сосиедад има повредени 3 првотимци меѓу кои е и голманот плус и Атлетико се во одлична форма и немаат повредени.

тип-2

Хамбургер-Штутгарт

На последните 8 средби помеѓу овие 2 тима имало над 3 гола и двата тима имаат просек од над 1 гол по утакмица.

тип- гг&3+

Минхен 1860-Ауе

Минхен оваа сезона немаат загубено на домашен терен и сите 3 победи им се 1-1, додека Ауе играат катастрофално на гостински терен и имаат 4 изгубени од 4 утакмици.

тип 1-1

Цело ливче:

Сандерленд-Њукасл 0-2 @ 1.75
Реал Сосиедад-Атлетико Мадрид 2 @ 2.05
Хамбургер-Штутгарт гг&3+ @ 1.9
Минхен 1860-Ауе 1-1 @ 2.4

вкупно 16.4 коеф.

И уште едно поризично ливче:

Нирнберг-Аусбург 0-2 @ 1.9
Унион Берлин-Франкфурт гг&3+ @ 2.05
Аален-Котбус гг&3+ @ 2.45
Гетафе-Леванте 1 @ 1.9
Ајачио-Бастиа 1 @ 2.5
КПР-Евертон гг&3+ @ 2.25

вкупно 102 коеф. :icon_lol:

И пазете на Лион и Евертон, осеќам и двете ќе кикснат :D

Кој рече Гремио 3за3 било , да се изјасни да го стрелам на лице место :mad:
А ако ти каже некој дека надвор врнат чоколади ќе одиш ли да збираш?

Отворете интернет малку, прогуглајте и побарајте статистики, не е поентата во тоа да седнете овде и да напишете "ДАЈТЕ НЕКОИ СИГУРНИ"

Секој петок ќе си ги разгледаш Холандија 2 лига, ќе избереш 3-4 натпревари, опни ги ГГ (или 3+) и за 1000ден ќе земеш 3.000. Полесно здравје

Сабота имаш Германија, Шпанија, Англија.

Саутемптон ко шо ми се чини цела сезона ќе играт 3+ (освен тогаш у купот ко тепаа 2:0 а ја чекав 1-1&3+ и ме паднаа за 10.000)

Челзи ти се у страшна форма, на последните 4-5 натпревари има постигнато по 4 погодоци.
_____________________________________________________________________________________

Баерн Минхен ко што тргнал ми се чини сака да ја помине границата од 200 постигнати погодоци. Можеш слободно да ги играш со хендикеп, двојна победа, полувреме-крај, шо сакаш можеш да ги играш.

Борусија Дортмунд исто така играат натпревари со доста голови.

Атлетико Мадрид и Малага уште се држат, ќе тепат уште 2-3 кола пред да кикснат.

Селтик годинава во Шкотска се неприкосновени, сигурно ќе фураат уште 5-6 кола со победи.

Јуве во Италија гази, иако не ти препорачувам да типуваш италијани.

Ама полесно е некој ко ќе ти состави тикет и ти само ќе уплатиш нели ;)

Полека бре паметњаковичу...никогаш не сум побарал овде сигурни да ми каже некој, доволно сум искусен и знам сам да си најдам утакмици. Туку Гремио-Коритиба навистина играат 3за3 2-3 сезони веќе, но којзнае што математика имаа денес со нерешено , имаше голема уплата на Гремио така да.. од нервоза напишав овде... За Италијанско ме советуваш да не играм , најмногу ми оди тоа друже.. нека се живи и здрави таљијаните а поготово ултра офанзивната тактика на Земан ;) .

Од мене за утре:

Малмо-2
Базел-2
Шкендија-2
Удинезе-1
Атлетико Мадрид-2
Еспањол-ГГ,3+
Фламенго-1X
КПР-1X

за поризично:

КПР-1
Бетис-2
Молде-2
Виљареал-2
Хартс-1

300 коефициент навали нарде:D

QPR - gg&3+
Stromgodset - gg&3+
Hamburger - gg&3+
Union Berlin - gg&3+
Espanyol - gg&3+
Malmo - 2

:D

Drita - Shkendija 2 1.60
Kasimpasa - Mersin X 3.60

10/10 :icon_mrgr:
Абе озбилно, ќе тепа Шкендија? Ај кажи ми ти си запознаен подобро со тетовските екипи, а особено со Шкендија. Знам дека Боговиње е многу тешко гостување, ама и двете екипи се албански така да могуче е да пукне 2ка. :D Дај ми твое мислење да знам дали да ја играм. :)

еден тикет ама СИГУРЕН до 6-8 квота само да фатам :(

Денес Палермо-Торино се мислам дали да ја ставам двата тима имаат по 3 и повеќе повредени и тие играчи им се многу важни на тимот

Палермо
Milanovic одбранбен играч кој игра во првиот состав на Палермо

Mantovani одбранбен играч кој игра во првиот состав на Палермо
Hernandez напаѓач кој не е толку битен во тимот резерва еи за Micoli кој се пожалил на мала повреда но може да игра но за тоа ќе одлучи тренерот со оглед на тоа дека нема баш некоја замена за Micoli јас мислам дека ќе го пушти да игра

ТориноDarmian
игра во одбраната како бек и е суспендиран првотимец
Diop напаѓач мислам дека прв не игра заради повредаSuciu играч од средината првотимец исто така заради повреда

Santana игра како крило и тој им е најискусниот во тимот на Торино
Verdi
играч во средината мислам дека е во резерва (20 години има) не е битен толку
Ogbonna и нај искусниот во одбраната кај Торино

Палермо нема два одбранбени централни фудбалери а Торино нема два играчи во одбраната еден е бекот и еден централен тие се најискусни во тимот, исто немаат ни играчи од среднината Suciu и Verdi и напаѓачот Diop тука типувам ГГ или пак 1

1 @ 2.30
- мислам по сигурно е ова!
GG @ 1.85

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom