- Член од
- 31 август 2008
- Мислења
- 1.853
- Поени од реакции
- 815
Епа тој третиот од лево во горниот ред не е Пиќе...времиња еејјј кога игравме со Маркез, Џио, Силвињо... туку каде е Олегер![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа тој третиот од лево во горниот ред не е Пиќе...времиња еејјј кога игравме со Маркез, Џио, Силвињо... туку каде е Олегер![]()
mnogu mi zalici i mene na pike,i malku mi stana ne jasno od kade pike vo toa vreme vo sostavot na barsaЕпа тој третиот од лево во горниот ред не е Пиќе...
Епа тој третиот од лево во горниот ред не е Пиќе...
Каде без Олегер, тој беше клучна алка во одбранатада бе стварно
а на мене па ни на крај памет не ми текна дека пиќе тогаш не беше ВРАТЕН![]()
Афелај миленик ти беше, знаеме сите. Ама молим те немој да го деградираш квалитетот на Санчез, момчето покажа во текот на минатата сезона многу повеќе отколку што покажа Афелај кога му беше дадена шанса, затоа тој замина. Заради еден гол против Дортмунд не мора да се критикува управата, особено поради фактот што му е прв гол досега, а исто така и поради тоа што Иби ни таму не успеа да фати стандардно место во првите 11.Меѓу Санчез и Афелај, Афелај на позајмица, овој остана. Поголема глупост амин.
И да вечер Меси нека одмори малку, може да се проба напред со Педро, Виља и Санчез (Тељо)
Абе не го деградирам јас, факт е дека годинава Санчез незнае кај тера.Афелај миленик ти беше, знаеме сите. Ама молим те немој да го деградираш квалитетот на Санчез, момчето покажа во текот на минатата сезона многу повеќе отколку што покажа Афелај кога му беше дадена шанса, затоа тој замина. Заради еден гол против Дортмунд не мора да се критикува управата, особено поради фактот што му е прв гол досега, а исто така и поради тоа што Иби ни таму не успеа да фати стандардно место во првите 11.