Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Imase analiza na Sport.es pred nekolku nedeli deka Sanchez e mnogu zavisen od fenomenot Messi, demek sekoj pat i koga bi imal prazen gol on bi go baral Messi za da mu podade topka

Абе не го деградирам јас, факт е дека годинава Санчез незнае кај тера.
Топка кога ќе фати, ако тргне да дрибла му ја земаат, се што му останува е да ја врати назад. Санчез лани изигра супер, повеќе од тоа шо очекуев, а Афелај тие неколку пати додека влезе изигра одлично.
Нека ти текне само колку јако изигра против Реал Мадрид кога тепавме 0-2 таму.
После се повреди, повредата многу го зезна, не успеа да се врати после тоа, ама уште си стојам на тоа дека Афелај е многу подобро решение за Барса отколку Санчез. Колку сум во право ќе видиме за некое време (камол да не сум).
Кога дојде Афелај во Јануари таа сезона, беше одлично освежување на тимот каде загарантирано место во тимот имаа Виља, Меси и Педро на местото каде играше тој. Играше навистина солидно и на утакмицата против Реал беше одлучувачкиот играч. Ама ако се сеќаваш од моментот кога заврши сезоната, па се до моментот кога си замина имаше проблеми со формата(секако во тоа имаше огромен удел повредата во меѓувреме), а за негова штета од младиот погон излегоа играчи кои имаат огромен потенцијал(читај Куенка, Тељо, Деулофеу). Во оваа предсезона Иби беше смешки, во сите утакмици изигра за да се најде купувач и никако некој посебно да го бендиса. За тоа време Санчез постигна неколку голови. Јас не се сомневам дека Алексис, Тељо и Куенка се подобри од Афелај и очекувам за брзо време и сите други да мислат така.

За вечер не очекувам Санчез да биде прва оти беше меѓу последните кои се приклучија на тимот и имаше долг пат. Мислам дека Виља, Педро и Цеск ќе бидат стартните напаѓачи вечер.

За вечер не очекувам Санчез да биде прва оти беше меѓу последните кои се приклучија на тимот и имаше долг пат.
Санчез се врати во исто време со Меси, Маске и физиотерапевтот Хуанхо Брау. Така да очекувај го во прва постава. Имаше супер игри со Чиле :)

За пола саат Барса Б требаше да игра на гости кај Хуеска. Натпреварот е одложен. Еве и зошто:
185053_518292628199424_219364442_n.jpg

Баш штета. Можеа да бираат во што ќе се натпреваруваат, ватерполо или пливање на 100 метри. :D

ЧЕ Гевара ме исплаши, мислев дека ова е Риазор :D

Како и да е, вечер мислам дека треба да се изигра истиот натпревар како против Гетафе. Меси да одмара, Тељо по лево, Цеск и Иниеста средина и можеби треба да му се даде шанса на Бартра. Секако Меси и евентуално Чави би влегле после 60-70та минута и би го дотолчиле противникот доколку водиме.
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 19:23 ---
Еве вечер ќе може тука да ја гледате Барса без проблем, затоа што не ја стаиле на VIP (за тоа се плаќа). Регистрирајте се со време и уживајте.

Цеск прекрасен, прецизен пас и Жордиии 0-1 :)

Еве ви го и КРИСТИАН ТЕЉОООООООООООООООООООООООООООООООО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom