Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ме спаси ланели

Ланели 3+
Аирбус 3+
Прибрам 2-4
Брашов 2-4

Уплата 350
Добивка 1550

:cool:

Ланели - Алфан Лидо 4+ 2,10 за Похрабрите 7+ 15,00
To e то :свиркам:
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 22:57 ---
Сега гледам сте се исплашиле за неа :D тоа е ебана Ливадска лига + Ланели имаат проблем со финансиите очекувајте наскоро прелази и 7+

Чекам од тебе типови за вечер :sneaky:
SsaUR.jpg

:свиркам:

ја неам онлајн акаунт ама еве некој предлози за тие што ке играат
http://www.rezultati.com/utakmica/WAutjc4t/#omjer;all
Сумљива утакмица , гостинот добива ... и кога бил коефициент по 5 како денес.. башка Брагантино у многу подобра форма последни 5 утакмици имаат скор 3 - 1 - 1 а абц 1- 1 - 3 btw , сеа глеам дека била тек утре у 21 оваа xD http://www.rezultati.com/utakmica/xAoDi3gD/#omjer;all може и оваа да се проба 2ка или Х2 у задњи 5 утакмици палмериас нема победено а со формата се тука негде 2та тима.. :) о да тибам и оваа била за утре у 23 :D

Што викате анжи утре да се опне сингалче:)?мене ми е дека е многу рано,дека лошо е ако го јадеш од сабајле:D,инаку според мене би требало да влезе.

За утре е рано утакмицава
http://www.rezultati.com/utakmica/rwyhp0Wg/#detalji-utakmice
Кај гостиве игра Дел пиеро , на претходната утакмица што ја загубија 3-2 постигна гол , домаќиниве годинава се влезени во прва лига ,а гледам и од исти град се .. би требало гостиве да се подобри од нив сепак тие се прва екипа на сиднеј , 2.15 е во спортлајф ама не можам да станам сабајле да ја стигнам .

Систем што ке го изиграм колово.
фикс.
Ливерпул-1
Манчестер Ј.-1
Псж - 1
Ајакс-2
Салзбург-1
Хајдук- 1
услов 3/6 на доленаведените
Монаркас-2
Аугсбург аматери-Т2+
Хакен-2
Свинојусцие-Т12+(полска 2 лига)
Висла Краков-Т12+
Дизел-1(белгија 2лига)
За 500 денари би требало да носи од некои си 1000ден до 25-30 000
и секако ке го испоштувам и во глава за 30-50 денари да не искочи случајно цел па да ме боли мене глава:)))

Сити
Арсенал
Барселона
Твенте
Баерн Минхен
Јас со овие влегувам утре, плус на друго ливче истите овие 2 и 3+.....ако биднат и двете ќе има карневали утре вечер :)

ne se losi utakmicive nad mene, ama mene vo posledno mi e vlezeno gg i 3+ nemam pocnato poseriozno da igram ama od ko vidov pred mene eden 500 evra frli i gledam izlegvat utakmici si vikam majkata mu e da se soberit kes i da se lupat samo taka gg i 3+ od prilika dva kof nekolku utakmici da fatis ednuska na 5-6 pati pak si vo kar samo da se soberit kes i ke se pocnit seirozno so gg i 3+ aku nekoj posebno ja prati ovaja igra neka se prijavit sekoj sovet e dobredojden

ајде и јас да типувам за денешниве натпревари..

Manchester United - Stoke City 1
Nott Forest - Cardiff 2-3 (голови)
Dortmund - Schalke GG
PSV - Wilem II 1 i 4+
Real.M - Celta Vigo 4+
Setubal - Tondela 1
PSG - Reims 1/1
Lazio - Milan 2

Како бе со Маестро може ??? со неа ништо не може на интернет да се депозитира ..
Може друже, имам Маестро од Тутунска и без проблем пред два дена ставив депозит на бет365. Секако дека мораш да имаш позитивен баланс на сметката за да ставиш затоа што тоа е дебитна картичка. Најмалку 10 долари (480 денари).
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 09:57 ---
Значи имам Маестро од тутунска и пред 2 дена ставив депозит на бет365. Може со Маестро од тутунска да ставаш депозит на интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom