Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама мислам дека обезбедувањето има право да те претресе доколку има сведоци, за жал не пронашле ништо украдено, затоа може да ја тужи фирмата и вработената.Одма на лице место тужи ги,како може таков срам и навреда да трпиш поради некоја кобила што и се причинило како некој краде.
Ајде некој од правниците и било кој што знае да пише дали може да се туже вакво нешто,иако сум сигурен дека мора да има.
Непријатна ситуација во маркет ми е шо не можам на каса, ќеса да отворам. Не се научив и не.
Има финта, на едната страна на ќесата едниот раб е поширок од другиот, можеш таму да го фатиш и да ја раздвоиш и ќе се отвориЌути и јас исто. Дувај, тегни неќе па неќе да се отворе. Ќе поминат 2-3 после мене на каса јас уште со ќесето се мачам.
ti zemi si od litro ipol, pa isturi pola litar i ke ti ostane samo eden litar za pienje.Има финта, на едната страна на ќесата едниот раб е поширок од другиот, можеш таму да го фатиш и да ја раздвоиш и ќе се отвори
Во Тинекс редовно имам проблем со чичкото што работи во рибарницата, не сака да ја пресече и исчисти рибата, а во Веро никако да сфатат дека сакам вода од литар, не од литар и пол и после се лутат кога им ја враќам.
Не е непријатна ситуацијава баш напротив али смешна ми беше.
Во една трафкика прашувам колку им е кит-кетот.Овој ми вика 25.
Зимам 2 и му ги покажувам (споени едно до друго) и му давам стотка.
Овој ми враќа 70 ден.
First 5 денари and then the world !
како бе за жал не пронашле ништо украденоДа ама мислам дека обезбедувањето има право да те претресе доколку има сведоци, за жал не пронашле ништо украдено, затоа може да ја тужи фирмата и вработената.
Многу непријатна ситуација у пичку матер си пропуштил можност да украдеш од бугар хахаУ Благоевград со брат ми у менувачница.. Јас му давам 10 евра на човеко, он требе да ми даде 19 лева и 50 стотинки. Арно ама овај нешто заблеан беше у телевизоро у еден фудбал (сигурно е бил у кладилница) и плус говоре на телефоно.. И ми дава 195 лева... И јас и брат ми се гледаме така меѓу себе.. И му викам, абе човек, јас ти дадех 10 евра не 100... И овај коа почна да ми се заблагодарува, абе 2 минути говори, мерси мерси мерси.. И си ојдееме сите среќни и задоволни.
![]()
Или сам добијал можност да видам дали сам човек или не. Зависи как гледаш на нештата.Многу непријатна ситуација у пичку матер си пропуштил можност да украдеш од бугар хаха![]()
Ах таа математика...убаво ни викаа да ја учиме ама ние не)
--- надополнето: 19 октомври 2012 во 16:50 ---
како бе за жал не пронашле ништо украдено))