Предлог за серии и кратки рецензии

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
совет од вас дали Deadwood е вредна за спуштање?

Член од
30 јануари 2010
Мислења
468
Поени од реакции
573

Еве една многу болна серија и иако има некои клише работи во нејзе во основа е трилер за Цајканот. Дејствието е за време граѓанската војна на САД и во центарот на вниманието е детективот Корки, ирец кој што после враќањето од фронт животот за него не е ист.
Трилер е и до деветта епизода ништо не е како што изгледа, дури сега некои работи се разјаснуваат. И тука ја имаш корупцијата декадентноста и расипаноста на големото јаболко наречено Њујорк.

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
da preporacate nesto na slicno na po mene ubedlivo najdobrata serija na site vreminja PRISON BREAK !?
p.s gi imam izgleano Breakout Kings , Breaking Bad...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^^^ кога некој ќе рече дека Prison Break е најдобрата серија (на сите времиња) умира по еден затвореник кој се навлекол на метафетамин поради тоа што неговиот сосед од спротивната ќелија, со презиме Сопрано му ги украл книгите од серијалот A song of Ice and Fire и не му ги враќа.

извинете за оф-топик.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
^^^ кога некој ќе рече дека Prison Break е најдобрата серија (на сите времиња) умира по еден затвореник кој се навлекол на метафетамин поради тоа што неговиот сосед од спротивната ќелија, со презиме Сопрано му ги украл книгите од серијалот A song of Ice and Fire и не му ги враќа.

извинете за оф-топик.
Не дај Боже човек да има сопствено мислење.

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Мене ми е најдобра , а сум глеал еден куп, Breaking Bad e истотака добра , ама некако преспоро ми се одвиваше дејството , на моменти ја мотав....

А подетално за Continnum... описот на ИМДБ некако ептен малку...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
da preporacate nesto na slicno na po mene ubedlivo najdobrata serija na site vreminja PRISON BREAK !?
p.s gi imam izgleano Breakout Kings , Breaking Bad...
OZ...

Prison Break е како турска сапуница за серијава.

Kajgana Shop

На врв Bottom