Фан Клуб: Србија

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Kултура на "нивоу" , што би рекле нашиве "браќа" од север!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Еве го „културниот“ ми „брат“ ...

Многу лоша утакмица и за нетурален гледач, подосадна амин. Кој к*р сменава на генерација не личат на ништо дечките... Напад нема! Гол можеше само од слободен да падне никако другачие... Бразил може да го сањаат само.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Tepacka vo fudbal, tepacka kosarka so grcite, otepan francuzin vo belgrad, da ne zborime shto se desi vo Italija... Shto barat Srbija uste vo FIFA i vo FIBA neznam... Treba da se formirat srbska poljoprivedna liga i sami megjusebe da si igraat tamu.
А за нивните хулигани што ги влечат по трибини само желките требаше да им ги пуштиме па да удрат на се живо и диво, дошле во друга држава па ќе провоцираат со знамиња, абе иди запали ги таму простаци невидени...

M

Mario Gómez

Гостин
А за нивните хулигани што ги влечат по трибини само желките требаше да им ги пуштиме па да удрат на се живо и диво, дошле во друга држава па ќе провоцираат со знамиња, абе иди запали ги таму простаци невидени...
Neka provociraat, zato gi pleskame redovno u site sportovi. :icon_lol:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ај ако не те мрзи кажи што беше ситуацијава со грчкото знаме, дали го одобрија свите тој потег или не. И дали имаше нешто фрка со ЕБР кога дошле да им го земат.
Не само што не го одобрија сите потегот, него сите почнаа да викаат по него да го тргне. ЕБР не се пушти за знамето се забутаа нешто таму они... Дечкото го тргна знамето не знам што се деси после со него, почна Српска химна свирежи, коа почна Македонската почнаа некои да свират, при што одма постариве викаат да се престане и се даде аплауз.

не ми се свиѓа ова што го напишав бидејќи ми изгледа ко да се правдам на некој а не се осеќам ко да требам. Ама вака се одвиваа случувањата :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Според мене, изгубена утакмица ради Михајловиќ, нека ми објасни некој зошто Бане беше на клупа, па играчот кој со кој го смени направи аматерски црвен картон и пенал за Македонија, друго имав чуство дека да играат уште 90 минути гол нема да можат да дадат, значи таква неефикасност немам видено во Српска репрезентација до сега, трета работа, му требаше 70-80 минути да примети дека Тошиќ не е во форма ( исто така беше и на утакмицата со Белгија), а и Марковиќ два паса не сврза, така да според мене овде и добро пројдовме, господ нека ни е на помош на гостовањата во Хрватска и Белгија осеќам голема бламажа ке биде.
За знамето еве и овде ке кажам, типот го извади и доби од полицијата, се заврте муабет демек вилица му била пукната, и тоа е тоа сите му викаа да го тргне и го тргна, инаку тоа се дешаваше на 10 метри од мене, друга работа овие Македонскиве ултраси требаше и да го забележат испоштувањето на Македонската химна и достоинствено почитување на Тоше и цели 90 минути без правокација од наша страна ако го исклучиме моронскиот потег со знамето!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Според мене, изгубена утакмица ради Михајловиќ, нека ми објасни некој зошто Бане беше на клупа, па играчот кој со кој го смени направи аматерски црвен картон и пенал за Македонија, друго имав чуство дека да играат уште 90 минути гол нема да можат да дадат, значи таква неефикасност немам видено во Српска репрезентација до сега, трета работа, му требаше 70-80 минути да примети дека Тошиќ не е во форма ( исто така беше и на утакмицата со Белгија), а и Марковиќ два паса не сврза, така да според мене овде и добро пројдовме, господ нека ни е на помош на гостовањата во Хрватска и Белгија осеќам голема бламажа ке биде.
За знамето еве и овде ке кажам, типот го извади и доби од полицијата, се заврте муабет демек вилица му била пукната, и тоа е тоа сите му викаа да го тргне и го тргна, инаку тоа се дешаваше на 10 метри од мене, друга работа овие Македонскиве ултраси требаше и да го забележат испоштувањето на Македонската химна и достоинствено почитување на Тоше и цели 90 минути без правокација од наша страна ако го исклучиме моронскиот потег со знамето!
Dali si svesen sto znaci toa? Ne mi treba postuvanje mene na himna koa vise napravivte zlodelo , ne pogazivte so toa , kako ne vie sram ne mi e jasno

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Dali si svesen sto znaci toa? Ne mi treba postuvanje mene na himna koa vise napravivte zlodelo , ne pogazivte so toa , kako ne vie sram ne mi e jasno
Ако другар ти коа ќе искочите у дискотека прави глупости, а ти го тргаш да не ја замара шанкерката, да не се бутка со другите луѓе, да не праи фрки и све тоа, тебе ли треба да ти биде срам? Значи цела поента е дека потегот не беше прифатен, ама го рипате овој дел некако...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не сери, милион пат кажав дека не го оправдувам, и дека доби тоа што заслужи, така да опушти се малку се деси тоа што се деси го тргна и завршена прича!

Kajgana Shop

На врв Bottom