Фан Клуб: Србија

ја бар идам на утакмици,ти се палиш на ртс на тв на партизан.

Темата е едно, да не расправаме за друго... Не ми е дојдено до фалење кај сум бил, кога сум бил... Трибината не е за позери, трибината е за навивачи... Ја ако не сум ставил слика на фејсбук или на кајгана, не значи дека не сум бил... Условите кои ги имаш ти за идење (стадион до пред нос, бус на секој 10 минути итн. итн), и моите услови (1000 км во два правци, друга држава, 50 евра најминимален износ итн. итн), не се за споредба.. ;)

Темата е едно, да не расправаме за друго... Не ми е дојдено до фалење кај сум бил, кога сум бил... Трибината не е за позери, трибината е за навивачи... Ја ако не сум ставил слика на фејсбук или на кајгана, не значи дека не сум бил... Условите кои ги имаш ти за идење (стадион до пред нос, бус на секој 10 минути итн. итн), и моите услови (1000 км во два правци, друга држава, 50 евра најминимален износ итн. итн), не се за споредба.. ;)
епа ајде за темата вардар-пелистер,ти ја спомна.кој јадеше ќотек?

епа ајде за темата вардар-пелистер,ти ја спомна.кој јадеше ќотек?

Мислев на фан клубот Србија, дека не е место за навивачки групи...
Ја како што видов, Чкембари добија ама од полиција, вие немавте ни контакт со нив, бидејќи до центарот трчнавте и назад на трибина :D

А по улици, паркови итн. што се случувало не ме ни интересира :)

Љубав гази километре :D

Љубав гази километре :D

Многу јасно, само му објаснувам на дечкото кои се неговите, а кои нашите услови... :)
Јас да живеам во Белград, на шах ќе одам, а не на фудбал, кошарка, ракомет... :D

Многу јасно, само му објаснувам на дечкото кои се неговите, а кои нашите услови... :)
Јас да живеам во Белград, на шах ќе одам, а не на фудбал, кошарка, ракомет... :D
Тренинг нема да пропуштам бе ало! :D

Србија ја победи репрезентацијата на Чиле со 3-1, во натпревар одигран на неутрален терен :)
Стрелци на Головите беа Лазе Марковиќ, Филип Џорџевиќ и Филип Џуричиќ :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hdfpv69-X6Q

Бш ме интересира што ке направив сс Кипар днске !

3 комада све уреду, ама потресесва ме, много слаба игра како у напад такој и у одбрану, сс овакву игру сс Хрвати црно ни се пише!

Калкулации едно друго... Сепак пријателска утакмица е ;)
Ќе видиме, има време до дуелот со Хрватска :)

Калкулации едно друго... Сепак пријателска утакмица е ;)
Ќе видиме, има време до дуелот со Хрватска :)
Да да, ипак сс Хрватску ке биде повише од утакмицу, како и да е надам се спремни ке су и Суботиќ, Бишевац и Марковиќ, кои ичера много фалесва, аи ако сс Хрватску поштими га Мустафа да брани место Бркиќ, страшно ке сам нервозан!

Да да, ипак сс Хрватску ке биде повише од утакмицу, како и да е надам се спремни ке су и Суботиќ, Бишевац и Марковиќ, кои ичера много фалесва, аи ако сс Хрватску поштими га Мустафа да брани место Бркиќ, страшно ке сам нервозан!

Остави ти клупски муабети, за репрезентација станува збор, нема тука Звезда, Партизан, Воша... Јас сум за Стојке да е прв, Бркиќ не е во најдобра форма, пред некое коло имаше страшен кикс... Нека решава Михајловиќ :)

Остави ти клупски муабети, за репрезентација станува збор, нема тука Звезда, Партизан, Воша... Јас сум за Стојке да е прв, Бркиќ не е во најдобра форма, пред некое коло имаше страшен кикс... Нека решава Михајловиќ :)
Нема везе тука Звезда- Партизан, него гледам реално на работе, Мустафа нема играно колко 2 месеца мислу, сс овуј зимску паузу и повише, а Бркиќ сга незнам за тј кикс, ама пред повреду редовно брани у Удинезе и тој на ниво, како и да е мислу дека у овј момент е поквалитетан од Мустсафа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom