bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.952
- Поени од реакции
- 7.065
А значи затоа тие немаат LG телевизори. Нема шкарт роба од LGЏабе се објаснуваш пријателе. Остави ги, кој сака нека научи на потешкиот начин.
А значи затоа тие немаат LG телевизори. Нема шкарт роба од LGЏабе се објаснуваш пријателе. Остави ги, кој сака нека научи на потешкиот начин.
едит : или нешто од оваставив неколку во споредба али изгледа така не го зачувува линкот,,инаку еве ги
гледам околу 20к денара ..ова се се лед тв,читам дека се подобри од обично лцд,малце се поскапи ,али незнам сеа колкава е разликата ,има ли некоја голема улога
http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=173&product_id=201954
http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=173&product_id=201965
http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=173&product_id=199940
http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=173&product_id=201718
Има, има не се секирај, само од АМЦ не начекале уште добра понудаА значи затоа тие немаат LG телевизори. Нема шкарт роба од LG
Па така кога живееме во, од Господ заборавена државаGoRaN4e ова никогаш не ми било јасно, прашуваш за препорака, ти пишав препорака за два телевизори едниот малку поефтин другио малку поскап
Игнорираш тоа, доаѓаш и пак прашуваш исто, која е поентата тогаш да бараш препораки кога не ни веруваш и пак ке отидеш во нептун/амц и што ти кажа продавачот тоа ке земеш?
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 22:43 ---
Има, има не се секирај, само од АМЦ не начекале уште добра понуда
Инаку ЛГ во зависност од пазарот става и панели, тие што се за наш пазар се најчесто со поефтини панели.
Се слагам за Панасоник и LG дека имаат најдобра слика, и дека 3D-то на LG е најдобро.ова е да се збуни чоек и да не знај шо да купи
панасоник има најака слика (ИПС) и најаки плазми
самсунг јас знам дека не чинат,дека се вештачки боите (или ова само за евтините модели важи) или дека за нашиот пазар ги прават во некоја еби ветер држава а позитивно е дека читаат се и сешто
ЛЏ имаат добра слика скоро како и панасоник а 3д то им е најако а не читаат ДТС
за Сони не знам ништо
другите марки не ги признавам
ако земам некогаш само ПАНАСОНИК ќе биди
туку ме бунат цените кај нас
во техномаркет
PANASONIC TX-L32E5E - 30,999.00 ден
во нептун
panasonic tx-l 32 e5 e - 23.599,00ден
не е мала разлика
а гледам и во т хоме цените им се колку на техномаркет (како и другите услуги шо ги преценуваат во т хоме)
е сега дали нептун зема на старо а ги продава нови ТВ-та или техно се преценува???
ОК новите ако читаат супер еСе слагам за Панасоник и LG дека имаат најдобра слика, и дека 3D-то на LG е најдобро.
За DTS, новиве модели од LG читаат све.
За цените Нептун ги ажурира цените многу редовно за разлика од Техно кои ги мењаат еднаш месечно.
И Нептун е како главен дистрибутер за LG и затоа цените таму се пониски од оние во Техно.
1) За буџет телевизори Панасоник има најдобра слика, а за поскапи модели и LG користи IPS, за останатите не знам. А за плазмите Панасоник е врв без конкуренција.ова е да се збуни чоек и да не знај шо да купи
1) панасоник има најака слика (ИПС) и најаки плазми
2) самсунг јас знам дека не чинат,дека се вештачки боите (или ова само за евтините модели важи) или дека за нашиот пазар ги прават во некоја еби ветер држава а позитивно е дека читаат се и сешто
3) ЛЏ имаат добра слика скоро како и панасоник а 3д то им е најако а не читаат ДТС
4) за Сони не знам ништо
другите марки не ги признавам
ако земам некогаш само ПАНАСОНИК ќе биди
туку ме бунат цените кај нас
во техномаркет
во нептун
не е мала разлика
5) а гледам и во т хоме цените им се колку на техномаркет (како и другите услуги шо ги преценуваат во т хоме)
е сега дали нептун зема на старо а ги продава нови ТВ-та или техно се преценува???
Па не баш сите, ама поскапите модели од 500 евра нагоре читаат, т.е. зависи до серија, пример од LS серијата сите читаат, од LM серијата од 620 нагоре сите читаат итн.ОК новите ако читаат супер е
а кои се тие нови модели оти имам пропуштено некои работи во оваа тема
со здравје да си го користиш и обама да победиПа не баш сите, ама поскапите модели од 500 евра нагоре читаат, т.е. зависи до серија, пример од LS серијата сите читаат, од LM серијата од 620 нагоре сите читаат итн.
Еве едно клипче од мене со пуштен 1080p MKV со DTS 5.1 филм. Јас пред 10ина дена зедов 42LS570S од Нептун.
http://www.youtube.com/watch?v=dmjCsNkSdcM
Јас имам Самсунг 650 серија, и има IPS екран. И има феноменална слика на видео со солиден квалитет, дигиталните канали се исто одлични. Аналогни, стандард тапа.2) Самсунг користи TN панели, тие се најефтини и имаат лош приказ на боја и лош агол на гледање.
Во право си јас имам le b651 и телевизорот е супер сликата исто така .Јас имам Самсунг 650 серија, и има IPS екран. И има феноменална слика на видео со солиден квалитет, дигиталните канали се исто одлични. Аналогни, стандард тапа.
Не знам зошто се шири негативно мислење за Самсунг, барем јас кога земав телевизор, скоро секаде каде што се објавуваат рецензии имаше препорачани модели на Самсунг.
Слушнав дека Neptun нема да носат повеќе Panasonic телевизори и овој им бил останат последен на залиха.туку ме бунат цените кај нас
во техномаркет
во нептун
не е мала разлика