Колку ви значат модните марки

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум преокупирана со марки.Битно ми е како ми стои облеката и дали ми се допаѓа парчето и секако сакам да се чувствувам удобно.
Не мора да значи дека нештото ако е марка е квалитетно.Ние во суштина ја плаќаме марката која ја носиме.
Најчесто купувам од Скопје многу поретко од Охрид.Продавниците и марките не ми се многу важни но никогаш до сега не сум купила нешто од на пазар.
Знам да потрошам повеќе пари на патики.
Патики скоро секогаш земам од некоја марка.

Е порано се носев у марки ама сега ич гајле немам и не ми е битно дали е или не е марка си купувам и носам тоа што ми е мерак:pipi:

Ич не глеам марки, ако ми се свиѓа зеам. :)

Марка гледам само кога купувам патики, за друго не.

Кога имам пари гледам да биде марка.Можеби е психолошки ама поубаво се чувствувам кога носам брендирана облека.

Не гледам да е некоја позната модна марка бидејќи познатите брендови знаат да чинат повеќе одколку што можеме да си дозволиме.
А се резбира дека сакам да носам добра марка, но не сум преокупиран воопшто кога купувам.

Mарка , не глеам , освен за патики.
Ама не глеам да ми биде подвижна реклама , него колку квалитетно да е .

Модните марки ми значат...колку ланскиот снег.

IC...ama ic...jas gledam ubavo da mi stoi i da mi e tocno , i da bide ubavo ne neso izopaceno...

Ништо не ми значат марките купувам тоа што ми се допага и не гледам од која марка е:toe:

не ми значат доволно, за да опнам 200 евра за нив......

Во Македонија,марка не ми значи а надвор од мкд,ми значи..

:helou:

и јас воопшто не обрнувам внимание дали облеката е брендирана или не, ако ми се свиѓа, ако ми одговара цената и ако ми прилега ја купувам:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom