LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
All time favorite. Old skularica Najakiiiiiiiii hahaha
Да, да, дур не се мрднеме...All time favorite. Old skularica Najakiiiiiiiii hahaha
ko prvo po plitka i po ne apstraktna pesna zdravje...nema ni edna linija vredna...sto e dlabocinata na pesnata....KOJA E PORAKATA???
baska naslovot DRAMA....nepovrzanosta so spotot.......se na se....ova e zalezot na tonyosan....dosta mu bese...
Ццц.. ја уште недоречен, тој веќе забегал. Тури му курот, нека оди намазан!Па забегал веќе, затоа не го промовирај мавни ми го од тука! Му ебам намазаниот.
А што убав стил има на "Одмазда" и лирката стварно е инзвонредна. Јас очекував дека ке фура таков стил и албумот ке биде супер(конечно нешто ново и иновативно) али ништо "Драмата" ми го кажува спротивното.
"чантата е бабата во бавчата, ганџата од нинџата причина за тапата на папата у дупката на бабата ПАК! Бабата бајата бљак, папата јак, нинџата маафакер - е ФАКТ!"
Ццц.. ја уште недоречен, тој веќе забегал. Тури му курот, нека оди намазан!
Уше да се разбираат у фотошоп колку шо се разбираат у рап...Ова е нешто добро што се случува во Македонија поврзано со нашиот и странскиот рап... хипхоп магазинот '' 4 ''
http://www.hiphopmacedonia.com/magazin4.pdf
хахахах не навлегувам во графички дизајн али алал да им е шо се труда да напра нешто за култураваУше да се разбираат у фотошоп колку шо се разбираат у рап...
Си кажа и тој самиот во Одмазда дека "стилот му е променет и црн ко демон". Ај да видиме дали е ќе биде така. Сепак, врз основа на една трака, не можеме да заклучиме каков ќе биде албумот.А што убав стил има на "Одмазда" и лирката стварно е инзвонредна. Јас очекував дека ке фура таков стил и албумот ке биде супер(конечно нешто ново и иновативно) али ништо "Драмата" ми го кажува спротивното.
Ова е нешто добро што се случува во Македонија поврзано со нашиот и странскиот рап... хипхоп магазинот '' 4 ''
http://www.hiphopmacedonia.com/magazin4.pdf
П.Р.Ф. Уличен Блинг е шитот! Го имате читано? Прво издание во 2002! Фотошоп? Ма каков Фотошоп, Paint rulez!Уше да се разбираат у фотошоп колку шо се разбираат у рап...
Не е ништо иновативно веке искористени негови рими,тематика и флоу по 100 пат,станува досаден и не кажува никаква поента.
Не го оспорувам како MC али за песнава
Едино за битот како што кажа член погоре.
Пер.Не сум знаел дека имаме толку добар олд скул рап. Многу ме бендисва матрицата, она претерано. Ова парче е подобро од многу траки на некои легендарни странски групи и рапери. Милина да го слушаш еј, не можам да престанам.
КЕЦ СО ТУШ, ГОЛЕМ КАКО ЏОРЏ БУШ ! КЕЦ СО ТУШ, КЕЦ СО ТУШ !
Ако има некој нека постави уште вакви олд скул песни од наши рапери.
Wtf ? Траката е од 95‘ . И јас помислив дека матрицата му е земена од нив. И што ако им бил земен нивниот стил коа звучи добро за македонска рап песна во 1995 година.Пер.
Копи пасте се од сајпрес хил.
Не ја ни дослушав песната, нека си развијат стил, срамота е ова.