Фан Клуб: Интер

Додека сме кај сликите..
480339_483607465005630_384619991_n.jpg

Излегоа шпекулации дека Бранка тргнал по Роси :pos:
Незнам што е смешно, ваков каков што е достапен е и за Пескара, али тотално непотребен трансфер со оглед дека 2 години нема играно фудбал, не го сакам у тимов, готово е со него ко фудбалер, 2 кинења на лигаменти, 100 операции, пиши пропало, дајте ново дете.

Излегоа шпекулации дека Бранка тргнал по Роси :pos:

Е аку де, уште поодамна е познато дека Валентино Роси е фан на Интер
Сигурно е појак од некои во нашава екипа а плус ќе игра со срце...
Од мене браво за Бранка
И не се заебавам бидејќи мислам дека ова е пореално да се случи
него ли да ги донесеме Де Роси или Роси од Виљареал

Освен ако нема некоја марка ШЕШИРИ РОСИ па да е тргнат по шешир или капут :)

Незнам што е смешно, ваков каков што е достапен е и за Пескара, али тотално непотребен трансфер со оглед дека 2 години нема играно фудбал, не го сакам у тимов, готово е со него ко фудбалер, 2 кинења на лигаменти, 100 операции, пиши пропало, дајте ново дете.

баш поради болдираното е смешно.

баш поради болдираното е смешно.
Ефтин, прилика е, може и нема многу од финансиски аспект да загубат, затоа и се поврзува со нив, иначе ко играч според мене чудо само го оправа и му продужуе кариера ко ништо да не се десило.

Ефтин, прилика е, може и нема многу од финансиски аспект да загубат, затоа и се поврзува со нив, иначе ко играч според мене чудо само го оправа и му продужуе кариера ко ништо да не се десило.

Не бе,ако се зема напаѓач да се земе и за идните години,не само за сезона две,нешто како што е случај со Касано и Паласио.
А и Роси ако го земат,слободно нека отворат болница за повредени играчи и секој можен играч што често се повредува нека го купат и нека го оправаат.

Не знам у кој филм е влезена управата,ама и не знам зошто Кастаињос го шитнаа,не знам зошто не се дрзнат кон Лоренте на пример и кон Дебуши,а на лето уште еден играч од одбрана и еден на местото на Сакатиноги.

Го продадоа Сантон бе мајката нивна....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom