Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
По мое е само една голема превара за Гремио вечерва од кладилницете, мора некако да си ги врата парете од вчера xD

А да речиме то е така, и намерно клубовиве наместат 2-1 и да ги доизгорат :D

За Недела...Ракомет
Силкерборг - Металург ___ 2
Коефициентот за победа на Металург вртоглаво паѓа.Колку за илустрација на bwin од вчерашното отварање со коефициент 4 за победа на Металург,денес дојде до 2,1 за победа на Металург...плус и малку навивачки :)

За Недела...Ракомет
Силкерборг - Металург ___ 2
Коефициентот за победа на Металург вртоглаво паѓа.Колку за илустрација на bwin од вчерашното отварање со коефициент 4 за победа на Металург,денес дојде до 2,1 за победа на Металург...плус и малку навивачки :)
Значи ќе изгубиме. :D
Шала на страна али многу пати знае вака да залаже тоа паѓање на коефициентот, да се надеваме дека овојпат тоа ќе биде оправдано и дека Металург ќе победи. :)

Зависит од правилникот на кладилницата може посче едно полувреме го сметаат резултатот на прекин

Прашање е дали воопшто одиграа една минута Штутгарт и Кајсерслаутерн, ама ајде...

Ne znam za drugite gradovi , no vo Tetovo lugjeto poludile ...

Palmeiras 2/1 , i Gremio 1/2 se tema za vecerva ahahahah ..?

Kojznae.... :icon_mrgr:

p.s.

487598_4440794774105_1881308970_n.jpg

Ne znam za drugite gradovi , no vo Tetovo lugjeto poludile ...

Palmeiras 2/1 , i Gremio 1/2 se tema za vecerva ahahahah ..?

Kojznae.... :icon_mrgr:
Ке ги почекам до полувреме после ке му ја мислам:icon_mrgr:

Прашање е дали воопшто одиграа една минута Штутгарт и Кајсерслаутерн, ама ајде...

Пишува нешто за мојов случај, има многу за читање, ме мрзи да го барам тоа што треба, а не гледам како да ги има тие работи, се некој си членови од закон бла бла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom