Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Доста веќе со местенката, кој фатил фатил, кој не ќе збори уште 100 години :D
Кажете за утре што да се става?
Србија-Белгија е утакмица на денот, откако се објави веста за повредата на Фелаини почна да паѓа коеф. за Србија.

тамам, подобро не можеше, нека се крене коеф за Х2,

Рајата работат денес нема ниту празник ниту делник за нив
Туку кој прати повеке кошарка гледам Евролигата почвит
Мене Фенербахче ми се гледа како добар 1 со хендикеп имаат добар состав годинава

Кладилниците работат и за божик и за велигден..не смее да има ден без кладилници бидејќи се вртат големи пари..нема тука лабаво
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 14:29 ---
Само кладилниците и семафорите работат за државен празник.

кружни текови мислиш:D

Мислим дека србија за сингал плаче,кај белгија сигурно нема да игра фелаини,а под знак прашалник са,витсел и компани.

Ја за утре ги играм
Литванија,Шпанија,Германија и Израел да победат а нашиве да не изгубат-5.3 коеф е. Сигурно некоја ќе ме заебе али тоа е :D :D

CSKA Moscow - Lietuvos Rytas T2 65.6+ (1.90)
Kiel - Constanta Pol. 30.5+ (1.90)
Germany U19 - Macedonia U19 4+ (1.75)
Olympiakos - Caja Laboral H2 -8.5 (1.90)

12.3 вк. коеф.

Сте ги испрзиле кладилнициве :icon_lol:(y)
сеа се јадат :facepalm::place::mad:
:pos::pos:

Hahah zamisli my bet vo tetovo kolku e vo minus koga otidnav da gi zemam pari ,red imase kako vo EVN .Celo Tetovo ja imase igrana utakmicata :D
Spored nekoi zborovi samo my bet od ova utakmica izgubil okolu 300.000 evra :D:D:D:D:

Hahah zamisli my bet vo tetovo kolku e vo minus koga otidnav da gi zemam pari ,red imase kako vo EVN .Celo Tetovo ja imase igrana utakmicata :D
Spored nekoi zborovi samo my bet od ova utakmica izgubil okolu 300.000 evra :D:D:D:D:

Нешто ново батулец од тебе ќе има? Да ги изгореме кладилнициве, во права смисла на зборот, вчера само ги подзапаливте :D

EDIT :

За оние со ONLINE сметки и можност за LIVE обложување, пишете да изгуби Федерер, моментално губи 4-6 3-2, а имаше и 3-1 и сервис (неколку гем топки), но се врати во вториот сет Вавринка, а реално игра подобро.

Сега најтрагично ќе биде, кога ќе промаши дечкото и сите ќе почнете да плукате по него, затоа што очекувате да има 100% погоденост.

Сега најтрагично ќе биде, кога ќе промаши дечкото и сите ќе почнете да плукате по него, затоа што очекувате да има 100% погоденост.

Ne brate nikogas nema da davam utakmici za koi ne se 100 %sigurni.
A za tie sto ke bidat 100 % sigurni sekogas ke gi pisem ovde .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom