Диер ван... еден виц ама глуп, можит... Си бил некој чоек ама бил малце пиан... и бил гладен и се решил да си се нагости во некој ресторан... велгол, си седнал, свирнал по келнеров... доаѓа келнеров... повелете господине(ама бил малце неВРозен нешто жена му го варала ова-она...) а пијаниов... му вика... дај КајганА на ОкО... келнеров(со ваква реакција на лицето ) накурЦено му вика... да не сакаш прво и да ти го сварам јајцето...
ЛАТАС МАМАТА У ДУП!!! ПЕД*РИШТЕ, СТАРО ДРТАЛО, ГЗОЛИЖАЧ, ВОШКАР....ДА ТИ ЕБ*АМ СЕ ЖИВО НИЗ ДОМА ШТО ТИ МРДА.
тој ќе ги вреѓа Напредок или Крушевските екипи.
не дај боже по улица да те сретнам пе*ериште едно. мамата у ... си знаеш.
Denes na ulica primetiv gi nema znakot Stop i na 10 metri ponatamu znakot za lezeki policaec, sto e potragicno otkornati se i stolbovite.
Se prasuvam koga ke dojdat na red banderite i javnoto osvetluvanje
Во последно време сум научена да си станувам порано, а и легнувам релативно рано. Ама, вака било многу поубаво бе. Како во старите добри времиња. Човек треба да одмори малку од излегувања и да си се посвети на самиот себе, тоа е многу убаво. Малку на тераса си седнав, си помуабетив со моите дома кои задоволно се смешкаат, ама и се чудат по малку: "Се наспа?"
Се наспав, да. Колку е убаво да не го преспиеш утрото.
Ми се оди на концерт на КолдПлеј. Toa ти е квалитетно музиче.Па и да умрам после нема да ми е мака. Кога гледам со каква музика се труи младинава наша,дека сечи вени на Sada Pao sam na dno,дека крши чаши на истоимената песна...не,за вкус нема да говорам.Нека терат. Работите не се секогаш како што изгледаат. Можеме нечие однесување да го оцениме за чудно, неправилно, ама не знаеме што е причината за тоа однесување.За срека драга,се смирив со него. А ние жените сме чудна ствар,се ни се врти во глава,додека не ја разгледаме ситуацијата.
Look at me nao, look at me nao,
I'm getiin papers D
Vezbav
Ke vidat oni debela...ja debela... D
Pa debeliot pomalce pari za jakni trosi, ne mu trebaat, ima so da go topli!
A jas samo za bundi, kaputi se utepav pari davajki...moite de, ne jas..
Abe koga ke si kupam nesto, ne znaes kako mi se kreva odma raspolozenje
I taka
Aj
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.