Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.431
- Поени од реакции
- 5.081
Си крцкаш кроасана со мешан еурокрем и си гледаш женски газиња.
Ye,ye life is good.
Ye,ye life is good.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Самата треба да размислиш дали советите што ти ги делат те кочат во тоа што сакаш да успееш или те туркаат напред.^A ako zavrsis so srekjen, interesen I ubav zivot, zatoa sto si gi slusal lugjevo nabrojani, then you do not deserve it?DDD

Hahahahaha ostaj me sea Crazy Diamond go prasav, a ne tebeСамата треба да размислиш дали советите што ти ги делат те кочат во тоа што сакаш да успееш или те туркаат напред.
Ништо не знаеш бе Тина![]()

D
Hahahahaha ostaj me sea Crazy Diamond go prasav, a ne tebe
Ti mnogu znaes, nisto ne znaesD
Uspat slusaj Smashing pumpkins, ubai tekstovi imaat![]()
татко ја фатил ќерка му кај што се работи у кола со некој од друга нација...(се надевам не бил ром). оваа паметнава ја паркирала колава на 200 метри од куќата кај што живее и си почнала со бизнисот. кое викање, пцуење, тепање го имаше не си свесна. ја додека излегов надвор, додека разбрав што се случува ехее тој крвој ја напраи ќерка му. мизерија бе дете.
оп оп оп опа гангнам стајл...секси лејдиии... абе лудница беше
не можам да се соберам.
инаку типкава не е мала, има 20тина години...е сега што ќе прави нека му ја мисли. да не го разделеа комшииве и да не дојдеше полиција готова беше.
, зад. "Idgaf" став, лажен "самоуверен говор на телото", тон шминка, игнорантност, 50 сантима бицепс, новчаник на маса и остало... Се создава еден затворен причинско-последичен круг, еден вортекс кој те усисува во амбисот, се создава црна дупка. Стравот од неприфатеност, поради покажување на слабост за издржување одреден реален бед, ја прави жртвата да ги затвори издувните вентили и пополека одвнатре да кородира, да се јадоса. Самото наше неприфаќање на бедот што ни се случува не прави болни, разболени од очај.