Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Да се правам кул дека сум пиел Старбакс? Гарант немаш повеќе од 16 години :) Па си отворив тема поштено и ми ја затворија тоа е....А не е точно дека Сити Мол го асоцирам само со Старбакс, поздрав за отварањето на Карфур и ред други работи таму...само ете тоа што најмногу сакав да го видам и го најавуваа значи, не е на празно да зборам го нема...А ако мислиш па дека сум кул дека сум пиел Старбакс, фала на пажња ахахха :)
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 18:58 ---
А зашто да ги нема што има врска што се Бугари колку што знам ланецов со лиценцата за Македонија дојде преку Бугарија, можеби пратиле тука за подучување луѓе. Истото е со Бургер Кинг таму работат Турци односно скоро сите се Турци, и има наши што се подучуваат бидејќи не обична сендвичара па стави било кого... И Бургер Кинг дојде од Турција преку ТАВ кој го изгради терминалот на скопски аеродром, односно лиценцата за Македонија ја има турска фирма.
А турците во БК прават ли донери?? :) :) :)

Ќе го дрвам бе,ми смета и сеа ? Нели "Има СЕ" па во тоа се слабо има H&M,Starbucks,KFC......

Доминос не чинеле,де кафето домашно поубаво било,а до вчера пекаа ништо нема вукојебина сме ова она. Класично македонче не е дека другите не чинат ти не чиниш.

Боље да не го градеа,не ни треба нас се си имаме ние.

Да се правам кул дека сум пиел Старбакс? Гарант немаш повеќе од 16 години :) Па си отворив тема поштено и ми ја затворија тоа е....А не е точно дека Сити Мол го асоцирам само со Старбакс, поздрав за отварањето на Карфур и ред други работи таму...само ете тоа што најмногу сакав да го видам и го најавуваа значи, не е на празно да зборам го нема...А ако мислиш па дека сум кул дека сум пиел Старбакс, фала на пажња ахахха :)

Не јас не мислам ама добив впечаток дека ти мислиш дека е така па затоа не го вадиш од уста :pos:
Очајна работа на секоја тема да се пишува едно исто, како ти што правиш, а темата ти беше уште поочајна па затоа и заврши каде што требаше
Инаку ова за 16 години додека ги пишувам мислењава и читам што пишуваш не ти давам повеќе.

Не јас не мислам ама добив впечаток дека ти мислиш дека е така па затоа не го вадиш од уста :pos:
Очајна работа на секоја тема да се пишува едно исто, како ти што правиш, а темата ти беше уште поочајна па затоа и заврши каде што требаше
Инаку ова за 16 години додека ги пишувам мислењава и читам што пишуваш не ти давам повеќе.
Ако под секоја тема ја подразбираш само оваа тема, ок тогаш на секоја тема пишувам за тоа! Темата не беше очајна и искрено не знам зошто заврши во канта ама тоа е тоа не сум јас некој да одлучува...Нити пак на крај памет не ми текнало да се правам КУЛ ради тоа што сум пиел кафе во Старбакс..А за годините, фала што мислиш дека сум толку младолик :)

Ама ти сакаш бан од тема да кркаш изгледа :)

Добре де мала шала ц ц ц :) Шала на страна почна да работи БК во Сити Мол или сеуште не?
Поминав сабајлинава. Не знаев да не бил отворен претходно. Работеше веќе.

Кој македонец у денешно време ќе дава 300 денари за кафе?
Ајде апелирајте таму да се отвори специјално за Иги Поп, Ријана, Бијонсе, да ни идат почесто, оти они само за Старбакс идат.

Е, чим нема Старбакс у ССМ нека ја затворат темава модераториве. И така нема причина за постоење на трговскиов без Старбакс така да нема шо друго да се збори.

Е, чим нема Старбакс у ССМ нека ја затворат темава модераториве. И така нема причина за постоење на трговскиов без Старбакс така да нема шо друго да се збори.
Ја мислам и форумов да се затвори а и целиот нов трговски чим нема старбакс.

А освен Карфур што има друго што им се допаѓа на луѓево стварно....Покрај моето хејтање на трговскиот, приметив и многу други хејтаат...има ли нешто позитивно во трговскиот а да му се свиѓа на некој?

Ја мислам и форумов да се затвори а и целиот нов трговски чим нема старбакс.

И да се прогласи ден на жалост, знамињата на сите државни институции да бидат спуштени на пола копје и денот кога се отвори трговскиов без Старбакс да биде забележан како најтажен ден у историјава на државава.

А освен Карфур што има друго што им се допаѓа на луѓево стварно....Покрај моето хејтање на трговскиот, приметив и многу други хејтаат...има ли нешто позитивно во трговскиот а да му се свиѓа на некој?
Тоа што нема Старбакс ;)

Кој македонец у денешно време ќе дава 300 денари за кафе?
Ајде апелирајте таму да се отвори специјално за Иги Поп, Ријана, Бијонсе, да ни идат почесто, оти они само за Старбакс идат.
Кој дел од изјавата на Иги Поп "јас сум Господ и ви велам да си отворите" не ја разбра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom