Сигурно јас сум била
Јас работам во Карфур и ова нема врска.
Работното време почнува во 7, а навечер е отворено за потрошувачи до 10, ама дур да платат сите те фаќа и 11-12.
Смениtе се по 8 саати, со тоа што има и ноќна смена за да може маркетот да се намести за утредента, за да не остануваме ние дополнително.
Освен кафичите што работат до покасно - никој не е отворен после 10.
Ако конкретно зборуваш за Карфур - ти кажувам дека ова врска нема

По мене се дереа зошто не сум си одела кога си ја чекав колешката да си одиме заедно.
Да бидеме реални - напорна е работата од гледна точка на тоа дека луѓето се напорни.
Сите сакаат да одат да пазарат таму, а кога ќе дојдат на каса на нас ни се дерат зошто чекале толку. Ко божем ја одмарам на каса, или си ги турпијам ноктите и сум решила да не работам дур не ми светне на паметот. -.-
Никој не ги тера да одат баш таму.
И не разбираат. Пишува на листови дека тоа што е на промоција може да се земе до 3 производи (нели да има подолг период и да биде достапно за повеќе луѓе), ама они се караат со тебе и зимаат по 20 кила шеќер, и 50 пива и 100 кисели млека.
И послем ќе дојдат да се жалат зошто нема веќе шеќер кога сме напишале дека е на промоција, требало да предвидиме колку ќе се потроши -.-
,асјдфочаскјдфајсбдфињудефнкбцф
Ме фрустрираат понекогаш.