Skopje City Mall

• Креатор на темата Креатор на темата Бергер
  • Време на започнување Време на започнување
Кој бре купува повеќе од пет кила шеќер и две-три кисели млека, кај ги чуваат бре, трае ли кисело мелко повеќе од три дена, ауу не се нормални луѓето скроз.

Шо ти прави ова позитивната рецесија значи!
Да има за утре е работата, може ќе снема

Сигурно јас сум била :) :P

Јас работам во Карфур и ова нема врска.
Работното време почнува во 7, а навечер е отворено за потрошувачи до 10, ама дур да платат сите те фаќа и 11-12.
Смениtе се по 8 саати, со тоа што има и ноќна смена за да може маркетот да се намести за утредента, за да не остануваме ние дополнително.
Освен кафичите што работат до покасно - никој не е отворен после 10.
Ако конкретно зборуваш за Карфур - ти кажувам дека ова врска нема :) По мене се дереа зошто не сум си одела кога си ја чекав колешката да си одиме заедно.

Да бидеме реални - напорна е работата од гледна точка на тоа дека луѓето се напорни.
Сите сакаат да одат да пазарат таму, а кога ќе дојдат на каса на нас ни се дерат зошто чекале толку. Ко божем ја одмарам на каса, или си ги турпијам ноктите и сум решила да не работам дур не ми светне на паметот. -.-
Никој не ги тера да одат баш таму.
И не разбираат. Пишува на листови дека тоа што е на промоција може да се земе до 3 производи (нели да има подолг период и да биде достапно за повеќе луѓе), ама они се караат со тебе и зимаат по 20 кила шеќер, и 50 пива и 100 кисели млека.
И послем ќе дојдат да се жалат зошто нема веќе шеќер кога сме напишале дека е на промоција, требало да предвидиме колку ќе се потроши -.-
,асјдфочаскјдфајсбдфињудефнкбцф
Ме фрустрираат понекогаш.

Малце у интима..
Платата како? Подобро од другите маркети,или исти се и они...?

Баш ме интересира ако купи залиха од кисели млека за 10 дена како ќе го јадеш тоа што ти е за десетиот ден:sick:(n)

Ако не кисело млеко,урда ќе јадат :D

Баш ме интересира ако купи залиха од кисели млека за 10 дена како ќе го јадеш тоа што ти е за десетиот ден:sick:(n)
Не размислуваат луѓето рационално кога ќе видат цени до земја, па нека и се фрли ама он купил за 5 денари кисело млеко и тоа ќе се раскажува уште долго.

Малце у интима..
Платата како? Подобро од другите маркети,или исти се и они...?
Не можам да коментирам на таа тема :)
Не размислуваат луѓето рационално кога ќе видат цени до земја, па нека и се фрли ама он купил за 5 денари кисело млеко и тоа ќе се раскажува уште долго.
Абе ај, ја не можам да се начудам на ценине, не заебавај.
Едни чоколади има ко коцка се (е да пукнеш не ми текнува како се викаат) стандардна цена им е 60+ денари - кај нас 29 на промоција.
АБЕ АЈ!
Сирење 30 денари.

глупости

Smesni mi se cenive vo supermarketov po kazuvanje :D
Tuku jas uste ne sum bila :D
Neka otvorat se, vo kino ke odam :)
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 19:52 ---
Доминос пица проработи?
Ima vo centar otvoreno sproti Josip Broz gimnazijata :)
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 19:55 ---
Да, а твојот аргумент е многу валиден, 12 годишно дете.
Chete e zverka, odamna go citam, do not get him so seriously :D
Peace Chete <3
tli :D

Темава ко да си влегол во ЧДА.Да си земам едно пикапче да си натоварам за месец унапред за дома, ако е рокот на траење е по неколку дена на Х производ, битно сум ги зел за 9,53 денари на 92% поефтино - сум ги заебал де...:нинџ:

Може ли некој да ми каже каква е Карфур пекарата??
Што има? Не за друго, да знам дали вреди да цепам таму посабајлечки, или не.

Ако има утре попуст на отворањето на Бургер Кинг ќе чекаат пензионериве како за во Карфур? :D

Ако има утре попуст на отворањето на Бургер Кинг ќе чекаат пензионериве како за во Карфур? :D

Не, утре е среда, превозот не е бесплатен.

^^Абе тие ропаци и пешки цел ден ќе се влечкаат низ град за гага!

А што лошо има во тоа пенсионерите и те да прошетат, да напазаруват, да опитат хамбургер?
И тие са луге. Ваши баби и дедовци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom