Македонска фудбалска репрезентација

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.636
Не верувам, бидејќи се продаваа карти за тој дел (мислам дека мојата карта е за таму), а и тешко дека ќе пуштат навивачка група веднаш до теренот (нели и против Бате беше празно таму). Мислам дека ќе бидете на запад но во горните средни блокови. :)
Можеби, не сум сигурен :)

Инаку со БАТЕ картите за тој дел истотака се продаваа но беа наменети за Комити (што значи не се гледаше нумерацијата:)).
Намерно беше оставен празен тој дел рди знамињата и лентите, а сите што имаа карти за тој дел беа горе, затоа стоевме еден до друг, a полни беа и скалите :)

M

MrzaRules

Гостин
^ Зошто вакви работи пред двата најважни натпревари на репрезентацијата. Сега ако се потресе Величе, ако падне во депресија поради овоа шо ќе правиме без него незнам :ROFLMAO:

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
^ Зошто вакви работи пред двата најважни натпревари на репрезентацијата. Сега ако се потресе Величе, ако падне во депресија поради овоа шо ќе правиме без него незнам :ROFLMAO:
Jас се надевам дека ке падне у некоја јама не у депресија

В

Ваздух

Гостин
И не се прајте слепци сеа, небитно дали сте Комити, Чкембари, Лозари, Војводи, Гемиџии, Ајдуци, Паткари или Рибари. Или пак ЦПБ и Фемили.
Нема обележја клубски кога се работи за Македонија, треба да бидеме сите едно. Таа спортска мржња која и не е баш вистинска, кога игра репрезентацијата треба да прекине.

Треба да се почне малку по малку, нови песни, печатење маици, кореографии и тако даље. Заслужуваат и фудбалерите моментално, а и ракометарите, кошаркарите и другите спортисти кои го носат националниот дрес и националните бои.

Доста е више од Излези момче само, имаме репертоар, само треба малку иновативност.
Сите сплотени на Запад, под едно знаме и едно име. Со иста желба и мотив, со иста цел!

Да ги тепаме Србија и Хрватска и полна капа. Да им покажеме на соседите дека можеби тие имаат подобро клубско навивање, но не и репрезентативно. Да им ги затнеме муцките и на тие во државата, и надвор од неа.
Некогаш сплотеноста е потребна. Не само на трибините, туку и надвор од нив. Но, бидејќи е фудбал и спорт, да се обединиме таму.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само мене не ме фаќа еуфорија за натпревариве?
Не ја научивте репрезентацијава до сега?
Кога ќе почне мечот дефинитивно ќе ме мавне еуфорија али вака пред натпревар ништо не очекувам.
До вчера од Андора губевме а сега ќе ги тепаме Хрватска и Србија што неколку пати имаат играно на СП?

Да не се залетуваме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И не се прајте слепци сеа, небитно дали сте Комити, Чкембари, Лозари, Војводи, Гемиџии, Ајдуци, Паткари или Рибари. Или пак ЦПБ и Фемили.
Нема обележја клубски кога се работи за Македонија, треба да бидеме сите едно. Таа спортска мржња која и не е баш вистинска, кога игра репрезентацијата треба да прекине.

Треба да се почне малку по малку, нови песни, печатење маици, кореографии и тако даље. Заслужуваат и фудбалерите моментално, а и ракометарите, кошаркарите и другите спортисти кои го носат националниот дрес и националните бои.

Доста е више од Излези момче само, имаме репертоар, само треба малку иновативност.
Сите сплотени на Запад, под едно знаме и едно име. Со иста желба и мотив, со иста цел!

Да ги тепаме Србија и Хрватска и полна капа. Да им покажеме на соседите дека можеби тие имаат подобро клубско навивање, но не и репрезентативно. Да им ги затнеме муцките и на тие во државата, и надвор од неа.
Некогаш сплотеноста е потребна. Не само на трибините, туку и надвор од нив. Но, бидејќи е фудбал и спорт, да се обединиме таму.
И јас се согласувам, кога игра репрезентацијата не е тешко барем 90 минути да се заборави на мразењето.(y)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400

Во секоја навивачка група има нафурани дечишта,кои за да излезат манглупи,ќе направат некоја безпотребна рчка,и оди најди му го после крајот.

В

Ваздух

Гостин
Не сум таков човек, али ќотек! Од рајот излегол. Или па старосна граница, 18 и над 18 години, помали никако.
Ќе се соберат водачите, ќе им кажат на нивните што и како, и нема фрки.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Има разлика помеѓу ривалство и мразење ( комити се ривали со чкембари , ги мразат Албанците нормално) и јас сум за да се обединиме кога игра репрезентацијата ама тоа помалце звучи на саенс фикшн :)
Тоа е зашто сме глупи, локал закржлавени луѓе, луѓе кои се пцуеме на база на маалски разлики. Цел Балкан е таков, нецивилизиран и поделен.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Тоа е зашто сме глупи, локал закржлавени луѓе, луѓе кои се пцуеме на база на маалски разлики. Цел Балкан е таков, нецивилизиран и поделен.
Тоа е ривалство,у цел свет е така.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Тоа е ривалство,у цел свет е така.
Ривалство, на национална репрезентација - не треба. Мерење на машкости - не треба. Посебно, кога не е со дојдени со цел за навивање на своите клубови.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ривалство, на национална репрезентација - не треба. Мерење на машкости - не треба. Посебно, кога не е со дојдени со цел за навивање на своите клубови.
Кажав претходно,има поединци кој што не мислат така,и ќе го искористат моментот за пресметка со ривалот.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Прост пример , Литванија кога се одеше со авион кој што го обезбеди владата да се бодри Македонија , имаше членови на скоро сите навивачки групи во авионот а имаше и неколку фрки ВО АВИОНОТ и после тоа поради тоа ривалство , Задар? и уште мал милион примери можам да ти набројам каде што македонците се тепаат меѓу себе заради тоа ривалство . Постоело и ке постои , јас лично не го подржувам сметам дека треба да сме заедно на репрезентативни мечеви ама тоа да зависи од мене и тебе би било добро .

Kajgana Shop

На врв Bottom