Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште за со Србија карти ?

Има,али купи си побрзо зошто многу брзо се трошат.Сеа бев да купувам,од тие што се 200 денари за на југ и север има останато уште 3 блока,за тие од 300 ми кажаа дека има уште многу малце.До четврток-петок ништо чудно да останат само за запад и исток.

Некој да продава карти за Македонија - Хрватска, поскапо, нормално, зошто и би купувал повеќе или да не е во можност да оди, а веќе купил... нека ме контактира по приватна порака, благодарам. ;)

Некој да продава карти за Македонија - Хрватска, поскапо, нормално, зошто и би купувал повеќе или да не е во можност да оди, а веќе купил... нека ме контактира по приватна порака, благодарам. ;)

Ако си ти на сликава мојва безпари ќе ти ја дајв :D

Mi trebaat 4 karti, po moznost Jug ili Sever, koj ima za prodavanje neka mi pise ponuda preku PP.

3 karti mi trebaat za bilo kade? koj ima neka pise.. za so hrvatska.. isto i neka pise za koja cena gi dava davam 1000-ka od karta..

Уште не се опаметија дека треба да се направи со лична да може да се купат да речеме до 5 карти... Ајдее тргнаа пак препродавачите. Па нека го средат веќе ова преку такво со цените до небо.

ne se za mene jas si kupiv na vreme ubavi karti za prijateli od hrvatska se...kasno stignaa..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom