Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Милан вчера имаше 0 шанси и неколку полу-шанси.
Не би рекол баш (y)
Иначе незнам зошто го пцуете Бонера,кога изигра сосем солидно човекот,тој да не е крив што цел напад е со две леви,што незнаат гол да дадат :) Плус вчера судијата одлично си ја заврши работата,да му падне метеор на глава!!:mad:

Ja kazav i porano, ovde po bonera pod difolt se pluka...

Ova Interon umren aj sto ne tepase so dve pominuvanja centar ne tepase, koj ni e kriv so u napad ni e toj od procuenata skola na Barsa, mene pojce srcevo ce me boli sto Lacio, koj do lani edno 10 sezoni ni bese stalen pacient, i utakmicite na Olimpiko ni bile trening, ce ne izebe onaka glatko, meracki, edno 3-0, so uste 10 dobri sanse, od koi 3-4 stopostotni, pa iako smo izgubile tri nula ce go velicame ona drvono od golman sto go imamo vise 4 sezone...

Mi falat Jankulovski, Kaladze, Pankaro, Doraso i Borielo... :unsure:

Бонера го направи фаулот па дадоа гол џабе цел натпревар беше нешто солиден, но и немаше работа затоа така ви изгледаше. Како и по обичај десниот бек ги реши последните 3 дерби натпревари и со брат му Јепес не знаеја да го чуваат Самуел исто и Боатенг стоеше како споменик до нив.
И минатата сезона со Лацио не добивме пенал кога играа со рака после ни фукнаа 2 гола и толку, така да се е можно идно коло кога веќе судиите ни ебат матер.

За тие што не гледале. Реприза Зенит 2:3 Милан http://maxsporttv.blogspot.com/1970/05/max-tv-arena-sport-1.html
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 14:15 ---
Zvonimir-Boban.jpg

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЛЕГЕНДО!

Бонера го направи фаулот па дадоа гол џабе цел натпревар беше нешто солиден, но и немаше работа затоа така ви изгледаше. Како и по обичај десниот бек ги реши последните 3 дерби натпревари и со брат му Јепес не знаеја да го чуваат Самуел исто и Боатенг стоеше како споменик до нив.
И минатата сезона со Лацио не добивме пенал кога играа со рака после ни фукнаа 2 гола и толку, така да се е можно идно коло кога веќе судиите ни ебат матер.

Па што ако го направи? :) Крив е Бонера што Абијати незнае да плива,небитно 3 -те бода на конто на интер заминаа,а ние со прстето в га*е може да си свириме и да се молиме на чуда на зима да му текне на газдата дека е време да се земе некој играч (n)

Ја инсталирав 13ката, почнав менаџер со Милан и после втората пријателска утакмица еве го исходот:

pato.JPG

Aбе не е форумов за секого ама ај :pos:
Го копирал линкот дирекно и го заебало хостот.. ама нема врска, нов е ќе се научи.. :D

Инаку 8 играчи се повикани од Милан за квалификациите:
Италија: Абате, Монтоливо и Ел Шарави
Холандија: Де Јонг, Еманулсон
Колумбија: Јепес, Запата
Италија (под 21): Де Шиљо

Pato ball control 85 :pos:
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 11:50 ---
Го копирал линкот дирекно и го заебало хостот.. ама нема врска, нов е ќе се научи.. :D

Инаку 8 играчи се повикани од Милан за квалификациите:
Италија: Абате, Монтоливо и Ел Шарави
Холандија: Де Јонг, Еманулсон
Колумбија: Јепес, Запата
Италија (под 21): Де Шиљо

Austria U-21: Filip Prosenik

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom