Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
HPBD djamel

funny-birthday.jpg

Vistinskoto prezime ti e Antonini...

Џамел Месбах ex Таиво-Антонини :pos:
Коњ да беше во Јувентус ќе имаше 30 сега имаш 28 и сеуште си млад има надеж може некогаш ќе фатиш прв тим. ;)
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 15:48 ---
Амброзини го нападнал судијата и е суспендиран еден натпревар. :pos:

Според "Мундо Депортиво" Берлускони и Гвардиола имале контакт деновиве. Се шпекулира дека Берлускони му понудил 4 годишен договор со плата од 6 милиони евра по сезона, а "Ла Репулбика" пишува дека тренерското столче ќе биде пополнето и со доаѓање на Роберто Баџо и Паоло Малдини.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=93237

Nas igraci ni trebaat ti ebem stariot, sto kur ce im praemo na Gvardiola, Paolo i Bagio ??

Ni treba Falkao, ni treba Ganso, ni treba Mbiva, ni treba Krisito, ni treba Kedira, ni treba Lloris, ni treba Munian, ni treba Dzeko, ni treba Strotman, ni treba crniot lev bek od Holandzeska, ni treba Stekelenburg, ni treba Svajnstajger, ni treba hamsik, ni treba Hulk, ni treba nekoe random brazilce sto ce stane zver ka ovja maliov od Celzi, ni treba od Hazard brat mu, ni treba Debushy, ni treba Kabaye, ni treba Ben Arfa, i Santon ni treba, ni treba cak i onja Michu od Swansea, ni treba Fabregas, ni treba Benatia, ni treba Alexis Sanchez, pa i Ranocija ni treba ili Boketi, ni treba Jovetic, ni treba Eriksen, i Vargas dobro bi ni dosol, ni treba Hernanes, ni treba Muslera, pa i Kaka neka dojde....

Gvardiola li ce trca i ce dava goloi, ili on ako dojde ova drvovo od procuenata skola na Barselona ce igra podobro ??

Ti ebem kopiljacite, mesto zimata da go prodadea drugiov povreden i da go zemat Tevez, pa da go osvoimo skudetoto, pa da ostanea Silva i Glavniot, i samo da se dokupi nesto sitno, Sidorf i Nesta mozea da izguraa uste edna sezona,, Montolivo i De jong sa dobri, levo bekce nekoe, i ce gazevmo sve zivo i divo....

Ama ne, se izlakomija za mocani 60 milioni evara, a imavmo 2 od najdobrite 5 igraci u svet, okolu koi mozevmo da izgradimo masinerija, ej za 60 milioni, hulk i vitsel gi plati zenit 90 milioni..
Go raspadnaa timot, go sobraja svaki eban mozen prosek na planetava (osven Palacio) i sea na Gvardiola ce mu davale 6 mil evra po sezona, za so??
So ovoj tim i Gvardiola nema da zavrsi u top 5 do kraj na sezona...

Vidoa sea koi gomna gi izedoja ama kasno e mamicata vgazo da vi ja eba na dvajcata, goveda edni alcni, pushite kurot sea, neka im stava na pickete maski od Traore i Muntari sea starono mu ebem cerkicinjata u sred supek...

Gvardiola ej :facepalm:

Nas igraci ni trebaat ti ebem stariot, sto kur ce im praemo na Gvardiola, Paolo i Bagio ??
Е кажиму де... дека и Мурињо + Липи + Капело не вршат работа :D

...ама Кака на зима би завршил работа :ROFLMAO:

AC Milan Eyeing New Defensive Duo

http://bleacherreport.com/tb/d8F4B?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=ac-milan
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 22:09 ---
AC Milan Defender Off To Torino Or Palermo In January

http://bleacherreport.com/tb/d8F4B?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=ac-milan

Па нека си оди више овој Djamel Mesbah и нека го земат Luca Antonelli.
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 22:11 ---
АЛЕГРИ ДА ОСТАНЕ!!!!!

abe, znae nekoj so se desava so Pejota, samo mene mi fali ona ili.... I Mr Positive ni go nema so tarotot :unsure:

Гвардиола каде и да оди ќе бара целосна слобода што значи во случајов со Милан, Галијани да е негов потрчко, водносач и марионетка, тоа е проблемот кај италијанските клубови што ова не го дозволуваат, само Мурињо ја имаше таа слобода во Интер и видовме што успеа да направи а сега гледам дека и Јуве планираат со новиот договор на Конте кој ке истече во 2018 да му ја дадат таа слобода, нешто што Ферги со години го има во Јунајтед.

Плус, Гвардиола е тренер кој минимум ќе зима 6м евра по сезона ( во Барса 10 зимаше ), уште еден минус за него у италијанска екипа.

Не ми е верно ова за Гвардиола затоа што ако мислат него да го носат тогаш Берлускони од старт треба да спреми 100м+ за нови играчи,а моментално некако не е загреан ни 2 евра да вложи во тимот.Пеп не е тренер што би се нафатил да го губи времето со просециве што ги имаме во тимот и негово доаѓање во Милан и те како ќе ги размрда работите во клубот.Ако мисли Берлускони да инвестира поголема сума на пари во Милан тогаш фер би било со новите играчи да му се даде шанса на Алегри но ако мисли играчите да ги бира тренерот и тој да создаде еден апла нов Милан со преопознатлива игра за тимот кој што ќе носи значајни резултати тогаш Пеп би бил правилниот избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom