P
PewDiePie
Гостин
Ги брка змејовите од соба,кај и да е ќе дојде да го обвини фан клубов дека сите се нереални и незнаат да се радуваат на пораз како вистински фанови.Kaj vi e Nino optimistot?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги брка змејовите од соба,кај и да е ќе дојде да го обвини фан клубов дека сите се нереални и незнаат да се радуваат на пораз како вистински фанови.Kaj vi e Nino optimistot?![]()
Самиот податок кој вели дека Емануелсон, играч кој треба да игра ко лев бек и само ко лев бек ( ми текнува Ибра по интервјуа колку '' индиректно '' го посочуваше тоа ко пацерска грешка и избор ), денес играше ко десно крило ала Меси, Пандев и остали играчи кои се леваци а играат десно у напад, доволно говори кој е моменталниов капацитет на Алегри, од старт играч мање имаа Милан, после Нагатомо кога го исклучија се израмнија.Исто и без муда изигра Алегри, го извади Шарави за Пацини, ако некого требаше да вади од напад тоа е Бојан али сосојтбата на теренот беше таква да воопшто и не требаше да го мења нападот туку да извади некој од стоперите и да ги остави назад Абате, Јепес и Де Шиљо или кој и да беше лево.
Од кога пратам ја фудбал послаб Милан немало, ако е за утеха, уште полош Интер иам глеано.... ваљда полош, со оглед дека долга е уште сезоната, може и ќе се оправат а може и дигресијава ќе потрае подолго па и од ЛШ местото на сред сезона ќе се откажат.
Ибра не беше избркан против негова воља, на Ибра му беше ветен проект кој Милан ќе го однесеше до врвот на европскиот фудбал, а ги доби Мунтари, Ночерино, Јепес, Мексес и компанија, самиот немаше ништо против да замине од екипа која со начинот на работа немаше шанса да му го сервира трофејот од ЛШ.picka im mater go izbrka ibra protiv svoja volja,a igrase so se srce,eve gi boateng i nocerino bez nego,gomnari,na0 se...kopile b&g,a 10 nemu mu pripagase
Не падна бонера Шиљо падна....на негова душа иде голот.
По ова логика на крајот Милан ќе има 38 бода. Мислам доволно за опстанок7 утакмици, 7 дадени голови, 7 примени голови, 7 бодови...
...а тие 7 голови постигнати од 2ца играчи, лани само Ночерино имаше толку![]()
Нема везе ова,и покрај ова Ибра ќе останеше во Милан.Ибра не беше избркан против негова воља, на Ибра му беше ветен проект кој Милан ќе го однесеше до врвот на европскиот фудбал, а ги доби Мунтари, Ночерино, Јепес, Мексес и компанија, самиот немаше ништо против да замине од екипа која со начинот на работа немаше шанса да му го сервира трофејот од ЛШ.
Да дојдеше мистер хиксот, односно Хамшик, да се доведеше квалитетен лев бек и уште еден во средина универзалец покрај Хамшик, Милан ќе го имаа еден од најдобрите тимови во Европа, нешто што му беше ветено на Ибра, а кога тотално спротивното го доби од она ветеното, јебига, толку му треба него, до душа со оглед на понудата за него и Силва, толку моментално и на Берлускони му треба.![]()
Игравме добро, имавме шанси дури Монтоливо ја затресе еднаш мрежата но судијата судеше непостоечки фаул од Емануелсон врз Хандановиќ. Ако сакаме да завршиме под 10 место, Пато ни е спасот.
1000 Шанси, 0 голови. Пацини влезе и доби шанса но не ја искористи. Принцот или Монтоливо шутираа и Бојан излезе сам со Хандановиќ но ја оплеска и се лизна. Бонера одигра добро. Дефинитивно ова е најдобар натпревар досега.