а извини да не твој форумот ?или ти си некој админ да делиш правда ?што сакаме ќе пишиме на нашите теми а не вие како индијанци да скокате таму си имате тема пишете бе па повеќе постови некој ваши членови имаат кај нас од колку на вашата тема да не зборам за редовните провокации и навреди ...
Мој е форумот
Не е мој, али сакам да има поиздржани дискусии или па ако веќе има шегувања бар да бидат издржани заебанции кои нема да носат кон навреди
Што треба уште да објасниме за да сватите какви глупости пишувате во темата?
Еве нека земе некој неутрален (@Syn,
Acid) нека оцени дали на вaшите постови или на нашите не им е местото во темата.
Ипак местово го сметам како единствено кај што може да разменуваме мислења за секој од Македонските спортови, и глупо е со имбецилни постови да се нарушува дискусија (зборам и за двете страни
).
Не дека и јас не сум пишувал заебанции и не сум забегувал со вреѓања ако бидам испровоциран, ама никогаш не сум пишувал нешто без основа, и само да тупам тупам тупам за инат на противникот а и сам знам дека не е така
Толерирам кога некој е нов и кога пишува само провокации (не дека се разликував на почетокот и јас
) ама кога веќе со години си член на форумот, ваљда се логираш за да дознаеш нешто ново а не 2-3-4-5 години со едни исти муабети да ги труете темиве