Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Леле сеа глеам дека шутракот Барнс потпишал за Клиперси! Амин! :cuc: Еден од најглупите играчи шо сум ги глеал !!!

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
2.106
Да не занае некој колку утакмици ќе пропушти Хауард на почетокот на сезоната?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.615
Поени од реакции
33.767
Не кажуваат точно, затоа што не знаат... се зависи кога батката ќе биде 100% здрав. Хауард треба за титула, наспроти глупостите од Артест дека демек ќе бркале рекордот на Џордан и Булси. Не е ни битно кога ќе почне да игра Двајт. Може и подобро вака пошто новиот помошник тренер Еди Џордан ќе го уведува Принцетон нападот во играта на ЛА а Гасол е идеален центар за тоа... полесно ќе иде уходувањето -помалку фрустрации на почеток.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
2.106
Да во право си не е битно кога ќе почне треба да е спремен 100%,ама одвај чекам да ја видам цела стартна петорка на терен делуваат страшно:vozbud:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.615
Поени од реакции
33.767
ОК, ајде малку теорија... погледајте ги анализите на типов, за идната игра на ЛА. Не е баш некој спикер а и анализите се донекаде плитки ама во секој случај лесно е за следење и интересно е... :

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Howard битребало за утакмицата со Далас да се врати 100% како што е тргнат а и да пропушти нема сигурно да има многу утакмици пропуштено.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.662
Нема милост и Неш, уште на претсезонските почна со вакви потези, можам да замислам како ќе биде кога ќе почнат озбилно да играат...
Реално да збориме, не дека навивам за Лејкерс али мислам дека ова е еден од најкомпактните тимови во НБА, само кога ќе видам дека го имаме Неш на плеј одма ми станува јасно на кое ниво е тимот. За центарскиот тандем не треба да се трошат зборови, Коби не го ни спомнувам, од друга планета е, Мирослав има бубачки у тоа тимбата но сепак е најдобриот дефанзивец во лигата и колку и да го хејтаме во одредени моменти кога прави глупости на терен мора да кажам дека и он е еден многу битен играч за тимов, особено во одбраната, многу работи зависат од него.
Е сеа доаѓаме до еден многу битен момент а тоа е клупата. Значи лани во тој поглед бевме МИЗЕРИЈА, за греота, со 8 играчи играше Браун, Марфи и Мек Робертс не се за тим како Лејкерс, дрва дрвосани, а во денешно време срамота е еден тим да игра со 8 играчи. Оваа сезона како измени ги имаме Блејк и Духон на позиција 1, на 2 е Џуди Микс, на тројка Ибенкс кој лани се покажа одлично и лично на мене многу ми се допаѓа како играч, нешто како Ариза е, на 4 и 5 ги имаме Џордан Хил и Антоан Џејмисон, овој вториот е екстра засилување, играч што има мека рака и може да игра и на позиција 3, а ја покрива и позицијата 4 и знае да игра под кош. Би требало да имаме луда сезона, едвај чекам да почне лигата. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom