Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.097
- Поени од реакции
- 62.289
Моја грешка. Сепак мислам:
Недозволиво... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вистинскиот , не тој од Кроненберг ( ма да неговиот е постариот crash )Сега збориме за вистинскиот Краш така?
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 16:07 ---
Ej... кај е Falling down???
Мислам тој филм ептен е LA до коска, мултикултурен, насилен, крими и баш онака легендарен филм. Наместо тоа го ставиле Blade Runner кој е супер филм освен што се одвива во иднината и нема блага врска со оваШто не го ставиле и Demolition Man кој се одвива во Сан Анџелес?
Исто не ги видов LA Confidential и Crash што го спомна zee German. И Beverly Hills Cop
За други филмови ќе треба да се помислам.
Ме мрзи сега да отворам пак ама не знам ни овие дали ги видов:Го има L.A. Confidential, на 22 место е.
ех го нема на јутуб више клипот кога ќе ги најавува на радио Theeee Looone Raaaaangeeeerrrsss
Пак Џони со оваа другарка му во филм, пак под шминка целиот, пак исти фаци ми праи некако во трејлеров како во сите последни негови филмови.
Му е гајле, си лапа пари битно...
Одма проверив за два филма - Mullholand Drive и The Big LebowskiМе мрзи сега да отворам пак ама не знам ни овие дали ги видов:
- Pulp Fiction
- Reservoir Dogs
- Mullholand Drive
- American History X
Заради сите негативни критики му дадов шанса на Космополис и моментално неам зборој да го опишам колку залудно потрошив сат и 45 минути.
Да гледав исто време во таванов од собава,мислам поинтересно ќе ми беше...
Баш заради тоа и го гледав, пошо имало филмој шо едни ги величеле а други членој ги споредувале со гигли , а со овај небеше то случај - сите гоНц, зар не научи досеа дека ако респектабилниве членови на форумот кажат "НЕ ГЛЕЈ", немој да гледаш?
Јас го симнав, си викам да го ѕирнам, читам дека Io Sono (знам дека има вкус пошо за Интер е!) вика КА-ТА-СТРО-ФА, тап во фолдерот, тап дилит на цел филм.