Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И лани имаше, ама не беше ГГ3+Њукасл се доста добри дома, го преплескаа Бордо саглам дома ....
Ке биде тврдо, се мислам да ја играм GG3+, зашто голови сум сигурен дека ке има ...
SK Prime мислам дека го нема на никоја кабловска телевизија во Македонија.
И тоа шо викаш, стариов не се знае до последен момент со кои 11 ќе излезе. Јас мислам дека ќе ги убиете Тотенхем денес, нема муда оној Боаш да му се спротистави на Ферги, башка и тандемот Руни-Ван Перси... Убав коефициент има, ќе ги пишам па што биде нека биде.![]()
Не не баксузирај пак..Те сфаќам, многу се незгодни Њукасл дома, но од друга страна Челзи и Сити ќе му избегаат доста на Јунајтед доколку не победат утре, особено тоа важи за Челзи, така да утре мислам дека ќе победи Манчестер.
И у право си, најголема мувла сум на светот. Галатасарај ме еба на едно ливче за 2100 у 90та минута прими гол, а на друго Флуминензе т1 2+ 1-0 заврши, нема помувла човек од мене на светот. Затоа не ја играм Јунајтед утре, еве ветувам јавно, за доброто на сите фанови на Манчестер.Не не баксузирај пак..Ако изгубиме, од 8:45 навивам за Милан
![]()
И у право си, најголема мувла сум на светот. Галатасарај ме еба на едно ливче за 2100 у 90та минута прими гол, а на друго Флуминензе т1 2+ 1-0 заврши, нема помувла човек од мене на светот. Затоа не ја играм Јунајтед утре, еве ветувам јавно, за доброто на сите фанови на Манчестер.