Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Њукасл се доста добри дома, го преплескаа Бордо саглам дома ....

Ке биде тврдо, се мислам да ја играм GG3+, зашто голови сум сигурен дека ке има ...

Њукасл се доста добри дома, го преплескаа Бордо саглам дома ....

Ке биде тврдо, се мислам да ја играм GG3+, зашто голови сум сигурен дека ке има ...
И лани имаше, ама не беше ГГ3+ :pos:

Криво ми е да признаам, ама почетокот на оваа сезона ни е таков, не може да победиме со clean sheet...
Играме откако ке примиме гол, одново и одново...

Скрпената одбрана не ми дава за право реално да мислам дека ке ги победиме без да примиме гол.
Цврсто играат Њукасл, дај боже да сум во грешка.

SK Prime мислам дека го нема на никоја кабловска телевизија во Македонија.

Ја имам ја на дигителен, Multimedia net кабловска, со SportClub и SportClub+

Абе и против liverfail и клуж бевме слаби ,па тепавме ,шо е воа песимизам
WE R UNITED AND WE DO AS WE LIKE!

vidooq

Multimedia net од кај се избаци сеа ова го има во цела мкд? колку е преку што иде?како е?

A бе ке ги тепаме и Њукасл, само мислам дека ке биде тврда утакмица... И дај смени тоа vidooq од плаво у црвено ОДМА! :)

Иначе, Мултимедиа ги има низ Куманово, за 750 денари нудат интернет со 8mbps доунлоад, кабловска со 60 аналогни и 19 дигитални канали, и бесплатна телефонија на нивната мрежа...

Знам дека ги има низ некои населби низ Скопје, ке се распрашам деновиве, и ке ве известам...
Доста се јаки, се спремаат да се пробаат како четврт мобилен оператор..
Солиден интернет, ретко имаат падови, обично се за надградување на мрежа, или поставуваат засилувачи...

Со оглед на цената, и payperview на Макс ТВ, ПРЕЗАДОВОЛЕН...
Само 500 денари ми беше претплатата на Телеком.

Гледам и ПремиерЛига и Примера без да мора да доплаќам плус.

Дур сум жив, нема да сакам ни еден друг клуб како Јунајтед ...

:pos:
И тоа шо викаш, стариов не се знае до последен момент со кои 11 ќе излезе. Јас мислам дека ќе ги убиете Тотенхем денес, нема муда оној Боаш да му се спротистави на Ферги, башка и тандемот Руни-Ван Перси... Убав коефициент има, ќе ги пишам па што биде нека биде. :)
Те сфаќам, многу се незгодни Њукасл дома, но од друга страна Челзи и Сити ќе му избегаат доста на Јунајтед доколку не победат утре, особено тоа важи за Челзи, така да утре мислам дека ќе победи Манчестер.
Не не баксузирај пак.. :pos: Ако изгубиме, од 8:45 навивам за Милан :D

Дали е можно да не не даваат на спорт клуб:facepalm:.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 03:42 ---
Сеа гледам ќе не давале на прајмот:tapp:,абе не ми се веруа ќе давале руска лига:eek:,дали сте нормални маме ви е*ем.

Не не баксузирај пак.. :pos: Ако изгубиме, од 8:45 навивам за Милан :D
И у право си, најголема мувла сум на светот. Галатасарај ме еба на едно ливче за 2100 у 90та минута прими гол, а на друго Флуминензе т1 2+ 1-0 заврши, нема помувла човек од мене на светот. Затоа не ја играм Јунајтед утре, еве ветувам јавно, за доброто на сите фанови на Манчестер.

Сите што имаат проблеми со Сопкаст: Uninstall и инсталирајте го одново. Кај мене се среди така.

Поради повреда Кевин Дојл од Вулвс нема да настапи за Ирска, како замена за него Трапатони го повикал Брејди за престојните квалификациони мечеви. (y)

Доколку Евра игра после ќе настапи по 300-ти пат за Јунајтед а Андерсон доколку настапи тоа ќе биде неговиот 150-ти настап за Јунајтед.

У18 изгубиле од Саутемптон на гостински терен со 2 - 1, голот за нас го постигнал Переира.

Нема да биде воопшто лесно после против Њукасл, како и нас и нив им е раздрмана одбраната и им е најслаба точка тоа мора да го искористиме исто и голманот им е повреден. Верувам дека конечно после неколку мечеви на Ст. Џејмс ќе издвојуваме победа.

Тимот што сакам да го видам -

------------------ДДГ--------------
Рафа----Рио----Еванс----Битнер
-------Керик---------Клеверли-----
-----Нани*-----Руни----Кагава----
----------------РВП---------------
*Валенсија ако е фит

Ама најверојатно ќе го видиме ова -

--------------Линдегард--------------
Рафаел----Рио----Еванс----Евра
----------празен------простор-------
Руни----------Кагава----------Гигс
--------------РВП-----------------

Клучна ќе биде соработката на одбраната со дефанзивната средина. Дали и колку ќе им скокаат во воздушни дуели на тие говедата, и како ќе реагираат и ќе ги удвојат ако некој од Ба/Сисе смири топка напред. Не е само до штоперите, бековите и дефанзивната средина МОРА да се подобрат. Гледав една анализа за мечот со Тотенхем, и головите од Вертоген и Бејл. Во сите три случаи, уште на половина терен, некој од Рафаел/Керик/Евра едноставно застануваше. Тоа резултираше на оставање Бејл вс Фердинанд, што не вреди за понатамошна дискусија :)

Еве го и мојот состав:
------------------Де Геа-----------------
Рафаел---Фердо---Еванс----Евра
----------Керик---Андерсон----------
----Нани--------Руни--------Кагава--
------------------Перси------------------

Може и Клеверли наместо Андерсон, ама вториот ми е физички појак и поадекватен за Њукасл.

И у право си, најголема мувла сум на светот. Галатасарај ме еба на едно ливче за 2100 у 90та минута прими гол, а на друго Флуминензе т1 2+ 1-0 заврши, нема помувла човек од мене на светот. Затоа не ја играм Јунајтед утре, еве ветувам јавно, за доброто на сите фанови на Манчестер.

Не си единствен и мене ме бутнаа глупине Турци за 2200, за после пиши ја Јунајтед Т2 и немаш гајле, бар ја така ќе пробам.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom