Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Ќе фенираме двајцата сега 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ama I ko da ima nevron dva poveke vo glavata, ke vidimeИч не го знам детето. Го има ли оној drive како татко му?
Da, do 2013 mu e dogovorot. Ama zasto e mlad igrac, pod 24 I da mu istece dog vo juni ke treba da se plati kompenzacija, takvi se pravilata. Ama najdobro ke bide koso Smalling, da go kupime I da im go ostavime do juni.А што читав за овај Инс дека договорот му истекува во Јуни?? Има вистина во ова? Ако Блекпул не го дадат сега, тогаш за џабе ќе им бега во Јуни ако е точно ова што го прочитав пред некој ден.
SK Prime мислам дека го нема на никоја кабловска телевизија во Македонија.На спорт клуб нема да не има утре а? Тиии само што се префрлив на друга тарифа,да ти ибам близото еден канал да не се купело
Ќе стартуваат утре Руни и Перси од прва минута или? И се враќа ли некој од тие што не играа против Клуж. Ај дајте некоја информација.![]()
Да али Јунајтед мора да тепа, а сите знаеме како завршуваат натпреварите кога мора да тепаат... со победа секако, ретко кога Ферги изневерува на тоа поле. Доказ ти е натпреварот со Клуж, немаа посебна игра, Клуж имаше доста шанси но со два гола од исто толку шанси, може плус една-две шанси имаа но секако не доминираше Јунајтед во тој поглед си тепаа лесно.Би требало тоа да е двоецот во напад мада со Ферги никогаш не се знае, од тие што не играа против Клуж евентуално може само Смолинг да биде на клупата, ама не знам колку е веројатно тоа. Ако прашуваш за да уплатиш во кладилница, мој совет е да причекаш еден саат пред утакмицата, ако видиш дека во прв состав играат Гигс, Сколс и Керик слободно уплати ја 1.
Те сфаќам, многу се незгодни Њукасл дома, но од друга страна Челзи и Сити ќе му избегаат доста на Јунајтед доколку не победат утре, особено тоа важи за Челзи, така да утре мислам дека ќе победи Манчестер.stefan-kobe
Лажи коеф. за во кладилница,а?
Би требало да тепаме со таква намера сме.
Како што влегуваме секој натпревар,така и овој се освен ПОБЕДА е мизерија,но ги знаеш Њукасл колку се "запалени" особено на домашен терен,не би ме чудело утре и да не победиме.Минатата сезона убо не исплескаа (3-0).
Ако не игра Гигс утре поголеми се шансите да победиме.![]()