Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дени Илиев од ФК Беласица која е третолигаш во Македонија потпиша за Арсенал, година ипол бранеше за репрезентацијата без свој матичен клуб, така да и тебе не ти е доцна :)
Точно, само што не сум јас тој што потпишал за 4-лигаш туку ~A~ ;)

Старо ама интересно :)
Го запираат Трпе џандари на автопат пијан-ѓон и едниот
џандар му вика:
- Возеше над дозволеното - казната е 350 евра, имаш алкохол во крвта - за тоа се зима возачка и постојано ја газеше полната линија- тоа се 10 поени! Шо правиме сега?!?
Трпе мртов-ладен:
-Еве ти 400 евра почасти се таман и ти нешто, мене парите не ми се проблем, спијам на милиони...
Полицаецот:
-А возачката ?!
Трпе пак опуштено:
- Еве ти земи ја, уште утре ќе ми ја вратат, началникот ми е како брат...
Полицаецот:
-А шо праиме со 10те поени?!?
Трпе:
- Па не знам, дај му ги на Ливерпул нив највеќе му требаат.. [/QUOTE)

имало некој инцидент помеѓу нани и петручи ... наводно петручи имал остар старт врз нани а овој го нападнал во соблекувална .. демек нани бил на излезна врата од олд трафорд во јануари !!!

ајде дечките во фан клубов задолжени за контраразузнавање да дознаат дали има вистина во она !!!

имало некој инцидент помеѓу нани и петручи ... наводно петручи имал остар старт врз нани а овој го нападнал во соблекувална .. демек нани бил на излезна врата од олд трафорд во јануари !!!

ајде дечките во фан клубов задолжени за контраразузнавање да дознаат дали има вистина во она !!!

Советот за безбедност заседава во моментов за ситуацијава. InLive

Де бе ко се да е розево на тренинг, вие не се карате коа играте фудбал... И Меси и Виља се скарале пред некој ден па никому ништо. Не викам дека не се десило али и да прдне Нани новинариве ќе кажат дека си оди од тимов, аман више...

Де бе ко се да е розево на тренинг, вие не се карате коа играте фудбал... И Меси и Виља се скарале пред некој ден па никому ништо. Не викам дека не се десило али и да прдне Нани новинариве ќе кажат дека си оди од тимов, аман више...
нани го нападнал петручи во соблекувална а не на терен !!!

нани го нападнал петручи во соблекувална а не на терен !!!

Енди Кол и Шмајхел каков ќотек јаделе во соблекувална од Рој Кин па ги немаше тогаш Дејли Мејл да известат :)

Него еве го голот од Деметри Мичел вчера

ib1JnvN78zpdB4.gif

Друже најголем паничар си бе да му ибам мајката...

Денес со што состав ќе излезете? Повредени, казнети... ?
Многу добро прашање, поголема е веројатноста да фатиш на лото него на стариот да му го погодиш составот.

Повреден е Видич (8 недели) и Валенсиа има некоја ситна повреда (не верувам дека ќе игра денес)

Можен состав
abDrN3wadV.jpg

Многу добро прашање, поголема е веројатноста да фатиш на лото него на стариот да му го погодиш составот.

Повреден е Видич (8 недели) и Валенсиа има некоја ситна повреда (не верувам дека ќе игра денес)

Можен состав
abDrN3wadV.jpg

:pos:
И тоа шо викаш, стариов не се знае до последен момент со кои 11 ќе излезе. Јас мислам дека ќе ги убиете Тотенхем денес, нема муда оној Боаш да му се спротистави на Ферги, башка и тандемот Руни-Ван Перси... Убав коефициент има, ќе ги пишам па што биде нека биде. :)

Денеска официјално престанувам да ги читам MUSC-macedonia после неколкуте превземени статии од екипа.мк и спортманиа.мк....фали уште да превземаат од Панче Малдини.. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom