Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Бравос Металург за победата..
Јаката екипа ја победиле хахахахахаха,ќе видиме како ќе поминаат со Киелце и во следната рунда со противник како Кил и другите ...Леле што им прават на Горење... Ги мочаат во секој можен поглед, Станич е здивен, све живо и диво брани, секоја чест мајстори само така продолжете.
Од вакв ко тебе преку глава ми е.Јаката екипа ја победиле хахахахахаха,ќе видиме како ќе поминаат со Киелце и во следната рунда со противник како Кил и другите ...
О глупак ниеден, неможе бе толку неписмен да си, колку сум ја пијан у моментов ти толку неписмен си, ебате тоа клукајдрвецот. Ај иди бркај си работа не смарај ја си уживам у победата на нашите, ГИТЛА.Јаката екипа ја победиле хахахахахаха,ќе видиме како ќе поминаат со Киелце и во следната рунда со противник како Кил и другите ...
Moдератор си, смири се малкуО глупак ниеден, неможе бе толку неписмен да си, колку сум ја пијан у моментов ти толку неписмен си, ебате тоа клукајдрвецот. Ај иди бркај си работа не смарај ја си уживам у победата на нашите, ГИТЛА.
Moже да се каже дека со уште 2 победи и 100% сме во наредната фаза, али зашто да завршиме 4 место кога можеме да атакуваме и на прво Бај д веј очекувам тие 2 победи само против Санкт Петерзбург да ги освоиме кои дефинитивно се најслабите во групава ...
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:52 ---
HC Metalurg (MKD) – RK Gorenje Velenje (SLO) 30:23 (13:6)
Metalurg remain on Kielce’s trace with four points after two matches: An incredible defence including a sensational goalkeeper Darko Stanic (overall 16 saves) paved the winner’s way for the Macedonians already at the break, allowing the Slovenian champions only five goals in 28 minutes and six in 30. The defence stood like a wall, and the counter-attacks were like needle-pins, hitting Velenje after their clear victory against St. Petersburg in Round 1, really hard.
Though Velenje improved after the break they were not able to reverse the match, which latest had been decided at 18:10, scored by Metalurg top scorer Dejan Manskov, who in total hit the net seven times like his team-mate Goce Georgievski.
On the other hand Velenje captain Bezjak scored eight times. The closest gap were five goals at 20:25, but the second Skopje victory had never been endangered.