До 20-10-2012 трае попустот.
Не изигравајте луди да правите гужва има гхолема залиха и има за сите гладни кокошки кои просо сонуваат!
Не се ПОМИНУВАШЕ од таму зашто имаше измешано миризби од парфреми,пот,смрдливи нозе,прдешки............ и вистинско чудо е како на некој не му се слоши или онесвести.Кој би знаел?
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 15:40 ---
За да овозможат вработување на 2000 луѓе,растурија профитабилни фабрики кои вработуваа по 5-20000 луѓе,кои не се буткаа како стоки за да дојдат до поефтин со никаков (ш-класа) квалитет производ
,,,,
,,,,pak jas ,,,,za koj 2000 vrabotuvanja zboruvame koga shetajki /konkretno za vo mobimak,,,,/,,,,,povtorno ,,,,<>mamu li im<>,,,,,,pa lugje moi od ovaa brojka nema ni 50%,,,makedonci,,,,,ili ti mi mladi lugje od skopje ili pobliskite gradovi,,,,od nekoi izvori shto doznav ,,,konkretno za toj famozen karefur ,///sho bi kazhale sozhitelive ,,,a mash kari,,/,,,,,poveketo vraboteni se od bugarija ,kosovo,,,,,a za makedoncite e ostavena samo magareshkata rabota ,,,,ctrkantia e sosema vo pravo,,,,
,,,i povtorno stojam pozdi moeto prvo mislenje deka ,,ovoj mol ke ostane gol ,,,,a ke raboti samo prizemjeto ,,,,za gore po hodnicite i kafulinjata ,,ni policija nema da mozhe da pomirisa,,,,edinstvena naselba shto beshe mirna i nemashe problemi od ovoj tip ,,,so ovoa chudovishte od objekt ,,,i toa administrativnata zgrada shto se gradi pozadi,,,,,totalka ja sjebaa,,,,neka ni e nazdravje,,,,,,vo slobodnive zoni ,,za tie ,,90tina milioni evra ,,mozhe da navlechat barem dva proizvodni brenda ,,,,a ne trgovija koja samo ja isisuva parata od narodov ,,pa kolku i da e evtina ,,,a nekoj pogore i napomna za ,,,e sega e prashanje i toa vistinsko kolku se kvalitetni tie proizvodi,,,,,,
,,,,,,,,,,so sledna kritika komentar ,,koga povtorno ke mi pukne filmot,,,,,od vakvo dupenje vo mozok na narodov,,,,,,,,,,,,