Фала на одговорот, ссамо да те прашам дали двата модели се движат околу 400, или сепак 32 е поскапПоловен околу 400 евриќи
Фала на одговорот, ссамо да те прашам дали двата модели се движат околу 400, или сепак 32 е поскапПоловен околу 400 евриќи
Нема врска кај половен скоро и да нема разлика, бар не голема можеби околу 20тина евра а може и иста цена да начекашФала на одговорот, ссамо да те прашам дали двата модели се движат околу 400, или сепак 32 е поскап
Цените да бидат во просек од 1500 до 2500 денари, за да може да бидат представени како замена на постојните фиксни телефони,кои ќе функциоонираат на новите ИП централи.А што подразбираш под евтини? Алкателот е меѓу најевтините со Андроид ОС а не е кинез (2500 ден). LG има телефони во ниска класа со Андроид (4000 денари). Еве и нешто поинкаво
za Aspenot sum zainteresiran, koga moze da go vidam, koja mu e posledan cena? 070227022 pusti mi pilotka. imam Sony xperia X1 i dve motoroli q9Друже сочуван е многу, не е користен скоро ич , не е гребнат и не е паднат. Црна боја е
Kolku pari ?Се продава
iPhone 4, neverlocked, black, 16GB
4 meseci koristen, bez niedna grebnatinka(kako nov).
Kolku pari?Продавам iPhone 4,црн 16гб, Неверлок.
Топ сочуван, со екстра хоум копче, без гребнатинки, освен една ситна линиичка која се познава кога го гледаш од агол, и под светло и тоа е се
Работи на сите мрежи.
Има оригинален полнач, обично усб кабелче и слушалици, црн бампер, и скрин протектор на задната страна.
Се продава поради преминување на Андроид ( галакси нексус или с3)
Цени по ПП.
Другарче можи малку те масирам ама да те прашам уште нешто, денеска расшетував по мобилариве во прилеп и иако нигде го немаја на лагер 4с половен ми вика дека цената му била 300 евра. На сите форуми, пазар3, реклама итн ода колку ти шо реце т.е 400. Има шанса да е вистина или е некоја превара ??? мислењеНема врска кај половен скоро и да нема разлика, бар не голема можеби околу 20тина евра а може и иста цена да начекаш
za Aspenot sum zainteresiran, koga moze da go vidam, koja mu e posledan cena? 070227022 pusti mi pilotka. imam Sony xperia X1 i dve motoroli q9
Кажи ми колку даваш ти?075783596 Kupuvam Aspen Sony-Ericsson
ili LG P920
За обична 4ка неверлок ти кажувалеДругарче можи малку те масирам ама да те прашам уште нешто, денеска расшетував по мобилариве во прилеп и иако нигде го немаја на лагер 4с половен ми вика дека цената му била 300 евра. На сите форуми, пазар3, реклама итн ода колку ти шо реце т.е 400. Има шанса да е вистина или е некоја превара ??? мислење
8000 е во мобилара нов со гаранција, без обврска за претплата, па сега направи математика...значи, околу 7000 денари.Ај некој нека каже колку можи да му земам на Нов samsung galaxy mini 2 s 6500. Го земав од ONE и е со 2 год гаранција.Нивна цена по која ми го пресметаа беше 10999 ден ПОЗЗ.....
2900, MI TREBA KAKO VTOR TEL., za contaktite, samo mi e strav deka ke bide baven imam skoro5000 vo Outlook, a ne znam kako sso Android da gi sinhroniziramКажи ми колку даваш ти?
1450 e maskata i stakloto za displejot....2900, MI TREBA KAKO VTOR TEL., za contaktite, samo mi e strav deka ke bide baven imam skoro5000 vo Outlook, a ne znam kako sso Android da gi sinhroniziram
KOLKU E VREME NA RAZGOVOR?
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 21:14 ---
za Aspenot sum zainteresiran, koga moze da go vidam, koja mu e posledan cena? 070227022 pusti mi pilotka. imam Sony xperia X1 i dve motoroli q9
koja ti e poslednata cena za pLANTRONICSot? moze li za 500?Prodavam plantronics slusalka, nova vo kutija
cenata e 800denari
Под 4500 не го давам барем сега за сега2900, MI TREBA KAKO VTOR TEL., za contaktite, samo mi e strav deka ke bide baven imam skoro5000 vo Outlook, a ne znam kako sso Android da gi sinhroniziram
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 14:07 ---8000 е во мобилара нов со гаранција, без обврска за претплата, па сега направи математика...значи, околу 7000 денари.
Како мислиш без обврски па и јас го продавам без обврски тој што ќе го земе нема никаква обврска кон оне едноставно ќе има нов телефон а обврската е моја да останам на таја претплата две години8000 е во мобилара нов со гаранција, без обврска за претплата, па сега направи математика...значи, околу 7000 денари.